ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYMake layering: Πώς να εφαρμόσεις το highlighter για μοναδική λάμψη

Make layering: Πώς να εφαρμόσεις το highlighter για μοναδική λάμψη

Το σταθερό χαρτί στο ανακάτεμα των τάσεων της μόδας που αλλάζουν κάθε σεζόν είναι η λάμψη στο πρόσωπο. Με ποιο τρόπο θα το πετύχεις αυτό;

Με ένα highlighter, το απαραίτητο προϊόν και μυστικό «όπλο» των makeup artists για την επίτευξη μιας ξεκούραστης, φωτεινής, νεανικής και αιθέριας όψης.

Αυτό που κάνει το συγκεκριμένο προϊόν τόσο ξεχωριστό, είναι το γεγονός ότι η λάμψη που χαρίζει μοιάζει να βγαίνει από μέσα προς τα έξω, σαν να είναι φυσική. Ανεξάρτητα από τον τόνο της επιδερμίδας, το highlighter αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως θα έκανε το φως το ήλιου και τους προσφέρει έξτρα διάσταση.

Στην αγορά μπορείς να βρεις από μεταλλικό, holographic και wet μέχρι glossy εφέ και σε διάφορες μορφές, όπως σε πούδρα ή κρέμα, ακόμη και σε μορφή στικ.

Το μυστικό εφαρμογής του;

Αυτό που κάνουν οι περισσότεροι makeup artists και σου προτείνω να δοκιμάσεις ανεπιφύλακτα είναι το layering με το highlighter, για περισσότερη λάμψη στο πρόσωπο και ταυτόχρονα ισορροπημένο look.

Θα χρειαστείς δύο προϊόντα: Ένα highlighter σε powder μορφή κι ένα highlighter σε μορφή στικ.

Το σωστό layering

Εφάρμοσε πρώτα το highlighter σε μορφή στικ.

Βάλε το στα ζυγωματικά κάνοντας απαλές ταμποναριστές κινήσεις και στη συνέχεια, προχώρησε σε blending με τα δάχτυλα.

Έπειτα, εφάρμοσε το highlighter σε powder μορφή.

Άπλωσε το απαλά στα ζυγωματικά και το κέντρο της μύτης (στο κόκκαλο) χρησιμοποιώντας ένα επίπεδο πινέλο σε σχήμα βεντάλιας για ανάλαφρη εφαρμογή και αφαίρεση της περίσσειας προϊόντος. Με τον τρόπο αυτό προσθέτεις περισσότερη λάμψη στο πρόσωπο, σβήνοντας ελαφρώς την ένταση που έχει δώσει το στικ.

  1. Σε μορφή στικ




Watt’s up! Cream Highlighter Benefit
BOURJOIS SCULPT SUNLIGHT HIGHLIGHTER

Σε powder μορφή

COMPACT POWDER HIGHLIGHTER, DIEGO DALLA PALMA
METEORITES HIGHLIGHTER PALETTE, GUERLAIN
Dior Backstage Contour Brush N°15

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS