BEAUTYMAKE UPΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια καμπάνια που μπορεί να κάνει τη διαφορά

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μια καμπάνια που μπορεί να κάνει τη διαφορά

Aποστολή της καμπάνιας Difference Maker της Clinique είναι να εμπνεύσει αυτοπεποίθηση στις γυναίκες και να τις εξουσιοδοτήσει να κάνουν τη διαφορά στον κόσμο, στην κοινωνία όπου ζουν, στην προσωπική τους ζωή.

Μέσω της αφήγησης της ιστορίας τους, έξι καταπληκτικές γυναίκες από όλο τον κόσμο: Οι Gina Rodriguez, Eréndira Ibarra, Victoria Pendleton, Jessica Nkosi, Nazan Eckes και Ning Chang, οι οποίες κάνουν τη διαφορά στις χώρες τους, θα μοιραστούν τις απίστευτες ιστορίες τους και το προσωπικό τους μήνυμα για το πώς ακριβώς μια αλλαγή μπορεί πραγματικά να κάνει τη διαφορά, εμπνέοντας άλλες γυναίκες να κάνουν το ίδιο.

clinique71

Η κάθε μια από τις έξι γυναίκες, που εμφανίζονται στην καμπάνια Difference Maker, στηρίζει φιλανθρωπικές Oργανώσεις που είναι μέρος του «The Clinique Difference Initiative», μια φιλανθρωπική πρωτοβουλία που στηρίζει τη μόρφωση και την καλή υγεία των γυναικών.

clinique72

Αποστολή της πρωτοβουλίας αυτής είναι να βοηθήσει τις γυναίκες να αποκτήσουν το θάρρος για να είναι ο καλύτερος εαυτός τους, μετατρέποντας τις κύριες στιγμές της ζωής τους σε προσωπικές νίκες. Η Clinique αναγνωρίζει το θετικό αντίκτυπο που ακόμη και μια μικρή αλλαγή μπορεί να έχει, κάνοντας μια δραματική διαφορά στον κόσμο γύρω μας.

Εμπνέοντας εμπιστοσύνη μέσω της εκστρατείας Difference Maker, η Clinique πιστεύει ακράδαντα πως μία αλλαγή μπορεί να κάνει τη διαφορά. Εσείς το πιστεύετε;

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS