BEAUTYMAKE UPBeauty tips: Tα σωστά βήματα για ανασηκωμένο βλέμμα και όχι πεσμένα βλέφαρα

Beauty tips: Tα σωστά βήματα για ανασηκωμένο βλέμμα και όχι πεσμένα βλέφαρα

H γοητεία μιας γυναίκας συνήθως φαίνεται από το βλέμμα, το οποίο πρέπει πάντα να προσέχουμε ιδιαίτερα όσον αφορά τα λάθη που μπορεί να κάνουμε στο make up look μας. Γιατί πολλές φορές το αποτέλεσμα είναι τα πεσμένα βλέφαρα, κάτι που καμία γυναίκα δεν επιθυμεί.

Μπορεί τα πεσμένα βλέφαρα να οφείλονται στη μειωμένη ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος η οποία επέρχεται με την πάροδο του χρόνου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να διορθώσουμε την κατάσταση.

Αν και αυτό είναι μια φυσική και γενετική πάθηση, οι άνθρωποι που πάσχουν από αυτή ψάχνουν για διάφορους τρόπους προκειμένου να το κρύψουν γιατί δεν αρέσει στους ίδιους. 

Λύσεις υπάρχουν γι’ αυτό εσείς απλά βρείτε τα σωστά tips που θας χαρίσουν το αποτέλεσμα που θέλετε. Το πιο έντονο και ελαφρός πιο ανασηκωμένο βλέφαρο σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε πιο όμορφα.

Tip: Οι ανοιχτές, παστέλ ή με shimmer σκιές είναι σχεδόν απαγορευτικές πάνω στα βλέφαρά σας. Αντιθέτως, οι σκούρες σκιές και οι γήινες αποχρώσεις, θα φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Step 1
Απλώστε μια matte σκιά σε καφετί απόχρωση σε όλο το άνω κινητό βλέφαρο και στο σημείο που διπλώνει το δέρμα.

Step 2
Για το κάτω βλέφαρο, προτιμήστε μια πιο ανοιχτόχρωμη σκιά παρόμοιας απόχρωσης με αυτή των πάνω βλεφάρων σας, για να φωτίσετε το βλέμμα σας.

Step 3
Εφαρμόστε το ανοιχτόχρωμο highliter σας στην εσωτερική γωνιά των ματιών σας και στο οστό κάτω από τα φρύδια σας, το λεγόμενο «brow bone»

Step 4
Κάντε μια πολύ λεπτή γραμμή με το eyeliner σας με το τόξο να δείχνει προς τα επάνω και όχι οριζόντια. Βεβαιωθείτε πως η γραμμή δεν θα ξεπεράσει το μισό μάτι από τη μέση μέχρι την εσωτερική γωνιά, έτσι ώστε να δημιουργηθεί το illussion ενός γατίσιου βλέμματος.

Step 5
Εφαρμόστε 2 στρώσεις μάσκαρας μόνο στις πάνω βλεφαρίδες σας. Αποφύγετε τις κάτω γιατί αυτές τείνουν να «χαμηλώνουν» το βλέμμα όταν είναι έντονες.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS