BEAUTYMAKE UPDo it like Hailey! Πως να αντιγράψεις το glam makeup look της

Do it like Hailey! Πως να αντιγράψεις το glam makeup look της

Η Hailey Bieber έχει τη χάρη του effortless look, αποφεύγει τις υπερβολές και τονίζει όσο πρέπει τα χαρακτηριστικά της. Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 31 Μαρτίου, το μοντέλο αποκάλυψε σε instagram stories, την απλή περιποίηση της επιδερμίδας της και το απαλό makeup look που επιλέγει για βραδινές, cool εμφανίσεις.

Αποκαλύπτοντας τη φυσική, λαμπερή επιδερμίδα της, η Bieber περιέγραψε το look της, «απλό, λαμπερό βραδινό glam». Σαφώς το DNA της παίζει βασικό ρόλο στην επίτευξη του λαμπερού δέρματος, ωστόσο και τα προϊόντα που επιλέγει ενισχύουν την fresh and shiny όψη της.

Μετά την τοπική ενυδάτωση, η δημιουργία λαμπερού δέρματος της Bieber στηρίζεται σε ένα basic makeup look. Ουσιαστικά επιλέγει προϊόντα για διάφανη τύπου βάση, είτε ενυδατικής με χρώμα, είτε bb ή cc cream, για να απαλύνει διακριτικά τον τόνο του δέρματος και να ενισχυθεί η λάμψη.

Δίνει έμφαση στο άνω κινητό βλέφαρο με σκιά σε ελαφρώς σκούρα απόχρωση, ενώ δεν αμελεί να χτενίζει τα φρύδια της δίνοντας φορά προς τα πάνω. Ακολουθώντας ουσιαστικά την τεχνική του brow lamination, η Bieber ολοκληρώνει το πιο απλό, fresh, εντυπωσιακό makeup look ιδανικό για όλες τις ώρες και για γυναίκες που θέλουν να αποφύγουν τα επιτηδευμένα looks.

Τέλος, η juicy όψη των χειλιών της είναι σε απόλυτα φυσική απόχρωση και διαθέτει την λάμψη που χαρίζει ένα οποιοδήποτε διάφανο lip gloss.

Hailey Bieber Night Out Makeup.png

Πηγή: bovary.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS