BEAUTYΜακριά μαλλιά: Πώς να φτιάξεις τον πιο περιποιημένο stylish κότσο

Μακριά μαλλιά: Πώς να φτιάξεις τον πιο περιποιημένο stylish κότσο

Το καλοκαίρι, δεν θέλουμε να ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας με εργαλεία θερμότητας, προϊόντα hairstyling και γενικότερα να καθόμαστε με τις ώρες μπροστά στον καθρέφτη προκειμένου να κάνουμε ένα πιο ιδιαίτερο χτένισμα.

Αν δε θες να είσαι ατημέλητη παρόλο που θα βρίσκεσαι σε mood διακοπών στο πιο κάτω βίντεο θα δεις πώς να φτιάξεις τον απόλυτο κότσος που γίνεται χωρίς να χρησιμοποιήσεις καθόλου λαστιχάκι, τσιμπιδάκι, φουρκέτα, scrunchie, hair clip και γενικότερα κάποιου είδους αξεσουάρ στα μαλλιά σου προκειμένου να τον στερεώσεις στο τέλος. Αρκούν τα μαλλιά σου!

Βασική προϋπόθεση βέβαια για να τον πετύχεις είναι να έχεις μακριά μαλλιά. Για την ακρίβεια αρκετά μακριά μαλλιά, όπως αυτά που έχει η Teresa Andrés Gonzalvo (έτσι λένε την κοπέλα που θα δεις στο παρακάτω video) και φυσικά, να βρεις τον τρόπο να τον πετύχεις. Αν έχεις το πρώτο aka μακριά μαλλιά, εμείς θα σου δείξουμε τα βήματα aka τις κινήσεις που χρειάζεται να κάνεις για να τον πετύχεις μέσα σε χρόνο dt. Κι αν δηλώνεις ψυχολογικά έτοιμη, απλά πάτα play στο παρακάτω video και enjoy the hairdo.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS