BEAUTYMascara mess: Ο καλύτερος τρόπος να σβήσεις τη μουντζούρα από τη μάσκαρα

Mascara mess: Ο καλύτερος τρόπος να σβήσεις τη μουντζούρα από τη μάσκαρα

Κάνει το βλέμμα να δείχνει πιο ανοιχτό, τις βλεφαρίδες σου πιο μακριές και γυριστές και τονίζει τα μάτια σου- πόσο μάλλον τώρα, που φοράμε μάσκα καθημερινώς.

Μάσκαρα και μουντζούρες πάνε συνήθως παρέα. Γιατί ακόμη και επαγγελματίας του είδους να είσαι, θα έχει υπάρξει αυτή η στιγμή που έβαλες λίγο παραπάνω, που έκανες μία αδέξια κίνηση, που δεν κράτησες καλά το βουρτσάκι με αποτέλεσμα να μουτζουρωθείς κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ σου. Ναι, είναι η στιγμή που πρέπει να αφαιρέσεις τη μουντζούρα με ένα cotton pad εμποτισμένο με λίγο προϊόν ντεμακιγιάζ και να ξανακάνεις το μακιγιάζ σου σε εκείνο το σημείο από την αρχή.

Φυσικά, υπάρχει και πιο εύκολη λύση, που τη θέλουμε, αλλά το βασικότερο- την ξέρουμε. Εάν δεν έχεις σκοπό να χρησιμοποιήσεις στο μακιγιάζ σου κάποια σκιά ματιών – και ως εκ τούτου δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα πέσει σκιά πάνω στις βλεφαρίδες σου- ακολούθησε το παρακάτω beauty tip.

Το beauty tip με τη μάσκαρα

Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση έχει να κάνει με τη σειρά που απλώνεις τη μάσκαρα στο μακιγιάζ σου. Τι θα έλεγες λοιπόν, να τη βάλεις πρώτη στα μάτια σου, πριν από το foundation σου; Με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα λερωθείς με τη μάσκαρα ή θα καταστρέψεις το μακιγιάζ σου. Και ας είμαστε ειλικρινείς, όταν είμαστε πιο ξέγνοιαστοι (με λιγότερα «πρέπει» και άγχος) τα πράγματα -ακόμη και στο μακιγιάζ μας- πάνε σαφώς καλύτερα.

Αφού απλώσεις τη μάσκαρα, μπορείς να περάσεις στα μάτια σου- από άκρη σε άκρη- μία μπατονέτα εμποτισμένη με νεράκι ντεμακιγιάζ προκειμένου αφαιρέσεις τυχόν μουντζούρες και έτσι να συνεχίσεις με την εφαρμογή του foundation και γενικά του υπόλοιπου μακιγιάζ σου.

Αν βέβαια, θέλεις να φορέσεις σκιά, κράτα τη μάσκαρα για το τέλος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS