BEAUTYΜάθε πώς να αξιοποιήσεις τα οφέλη των all in one dry oils...

Μάθε πώς να αξιοποιήσεις τα οφέλη των all in one dry oils (τη μεγαλύτερη τάση ομορφιάς)

Τα λάδια για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά είναι μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στον πλανήτη της ομορφιάς. Πέρα από τη βελούδινη, στιλπνή υφή που δίνουν στην επιδερμίδα, τρέφουν, προστατεύουν και αναζωογονούν

Δύο τύπους ξηρών ελαίων μας συστήνει η Orescience Paris:

Το Huile Souveraine For Face Body And Hair Gold (https://glowme-cosmetics.com/el/product/souveraine-dry-oil-gold/) ένα Iριδίζον ξηρό λάδι περιποίησης για πρόσωπο-σώμα και μαλλιά με μοναδική υφή και υπέροχο άρωμα. Θρέφει, επανορθώνει και χαρίζει μοναδική απαλότητα με  φυτικά έλαια και βιταμίνες Α και Ε. Χαρίζει διακριτική χρυσαφί λάμψη με πέρλες μαργαριταριού, απορροφάται αμέσως χωρίς να αφήνει λιπαρότητα και είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος. Η δεύτερη επιλογή είναι το Huile Souveraine (https://glowme-cosmetics.com/el/product/souveraine-dry-oil/) χωρίς τα ιριδίζοντα στοιχεία του.

Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι που μπορείς να τα αξιοποιήσεις; Εμείς σου τους καταγράφουμε για να χρησιμοποιήσεις αυτά τα πιο αγνά και παραδοσιακά προϊόντα για την ομορφιά σου!

Πολλές γυναίκες αποφεύγουν να τα χρησιμοποιούν στο πρόσωπό τους γιατί πιστεύουν ότι θα αφήσουν το δέρμα τους λιπαρό και γυαλιστερό. Στην πραγματικότητα τα ξηρά λάδια απορροφώνται πολύ γρήγορα και προσφέρουν τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο δέρμα μας με αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Σαν θεραπεία νυκτός: Χρησιμοποίησε ένα έλαιο για το πρόσωπο όπως ακριβώς την κρέμα νυκτός για θρέψη. Αρκεί μικρή ποσότητα που θα την απλώσεις με κυκλικές κινήσεις μασάζ στο πρόσωπο.

Στο make up: Πρόσθεσε ελάχιστη ποσότητα λαδιού στα δάχτυλα μαζί με το καθημερινό μακιγιάζ για πιο εύκολη εφαρμογή.

Για εντατική θεραπεία σε ξηρές φτέρνες, πόδια και αγκώνες: Πριν από τον ύπνο εφάρμοσε λάδι με κυκλικές κινήσεις και φόρεσε βαμβακερές κάλτσες.

Στο ντους: Πρόσθεσε λίγες σταγόνες λάδι στο σφουγγάρι για να κάνεις απολέπιση και να βελτιώσεις την υφή του δέρματος.

Μετά το ντους: Χρησιμοποίησε λάδι αντί για κρέμα ενυδάτωσης, μετά το ντους και σε νωπή επιδερμίδα, για να εξασφαλίσεις περισσότερη υγρασία στην επιδερμίδα σου.

Μετά τη θάλασσα ή την πισίνα: Άπλωσε λάδι για να αποκτήσεις λεία, λαμπερή επιδερμίδα και να αναδείξεις το χρυσαφένιο σου μαύρισμα.

Στο μανικιούρ-πεντικιούρ: Τρίψε λίγο έλαιο γύρω από τα νύχια των χεριών και των ποδιών μετά το μπάνιο ή το ντους για να διατηρήσεις τις παρανυχίδες σου ενυδατωμένες και μαλακές.

– Για απαλά χέρια: Ενυδάτωσε τα χέρια σου με έλαιο σιταριού ή ηλιοτρόπιο και φόρεσέ τους βαμβακερά γάντια κατά τη διάρκεια της νύχτας. Όταν ξυπνήσεις, τα χέρια σου θα είναι πιο μαλακά και απαλά.

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα στο https://glowme-cosmetics.com/el/

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS