BEAUTYΜε ποιο προϊόν κάνεις οικονομία στο αγαπημένο σου άρωμα

Με ποιο προϊόν κάνεις οικονομία στο αγαπημένο σου άρωμα

Τα αρώματα εξελίχθηκαν σε ένα αναπόσπαστο κομμάτι του νεσεσέρ σου και συνδέονται με τις πιο δυνατές, συγκινητικές ή χαρούμενες στιγμές που ζεις καθημερινά. Εκτός από αυτό, οι μοναδικές συνθέσεις τους, μπορούν να σε γεμίσουν αυτοπεποίθηση σε κάθε σου βήμα ή ακόμα να βελτιώσουν τη διάθεσή μας όσο μένουμε σπίτι.

Επειδή όμως τα περισσότερα αρώματα τα οποία φέρουν την υπογραφή πολυτελών brands ομορφιάς, κοστίζουν αρκετά και συνήθως περιμένεις να το αποκτήσεις σε καλύτερη τιμή με υπάρχει μια εναλλακτική λύση. Είναι ο πιο οικονομικός τρόπος να φορέσεις το αγαπημένο σου αυθεντικό άρωμα και να νιώθεις ευχάριστα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ παράλληλα φροντίζεις τα μαλλιά σου.

Αυτά δεν είναι άλλα από τα hair perfumes ή αλλιώς hair mists τα οποία θα βρεις στις αρωματικές συλλογές πολλών brands και οι τιμές τους είναι πιο προσιτές από ότι το άρωμα. Φορώντας το hair mist του αρώματος μπορείς να προσφέρεις νότες φρεσκάδας στα μαλλιά ακόμα και όταν περνάς μια bad hair day, αλλά και να απολαμβάνεις τις νότες του όλο το χρόνο, χωρίς να σκέφτεσαι ότι το μπουκαλάκι με το άρωμα αδειάζει.

Όσο για το αν μπορείς να ψεκάσεις στα μαλλιά σου το αγαπημένο σου άρωμα αντί λίγη ποσότητα από το hair mist του, αυτή δεν είναι μια καλή ιδέα, καθώς το πιθανότερο είναι να προκαλέσεις ξηρότητα στις τρίχες. Αντιθέτως, το hair perfume/mist είναι ιδανικό για τα μαλλιά, αφού η σύνθεσή του είναι πιο ελαφριά και ενυδατική, αφού περιέχει μαλακτικούς παράγοντες, ενώ αφήνει τα μαλλιά λαμπερά και απαλά.

Μην ξεχνάς να φοράς το hair perfume/mist μετά το styling, ψεκάζοντας στον αέρα και περνώντας μέσα από αυτόν.

…και κάποιες επιλογές για να διαλέξεις:







ENGLISH PEAR & FREESIA HAIR MIST
JO MALONE LONDON







MISS DIOR HAIR MIST
DIOR







NARCISO RODRIGUEZ FOR HER HAIR MIST







MAGNOLIA NOBILE HAIR MIST
ACQUA DI PARMA

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS