ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΜε ποιο τρόπο θα αφαιρέσεις τα extensions των βλεφαρίδων;

Με ποιο τρόπο θα αφαιρέσεις τα extensions των βλεφαρίδων;

Αν είσαι φαν των social media, τότε σίγουρα έχεις πετύχει πολλά close ups διάσημων γυναικών, όπως η Gigi Hadid, η Chiara Ferragni και η Jennifer Lopez, τα οποία έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: το σαγηνευτικό βλέμμα. Αυτό οφείλεται στις πολύ μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες τους, οι οποίες μοιάζουν τόσο φυσικές σαν να γεννήθηκαν με αυτές.

Στην πραγματικότητα όμως, πρόκειται για extensions! Είναι μια μέθοδος επέκτασης βλεφαρίδων που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των φυσικών, με την τεχνική τρίχα-τρίχα, όμως η διάρκεια αυτής της μεθόδου δεν είναι μεγάλη. Συνήθως χρειάζεται συντήρηση κάθε 20 μέρες. Τι γίνεται όμως κατά το διάστημα της καραντίνας, που η επίσκεψη στην τεχνήτρια δεν είναι εφικτή; Μπορεί μια γυναίκα να τα αφαιρέσει μόνη της στο σπίτι;

Η απάντηση είναι “ναι”, αλλά όχι με τον τρόπο που φαντάζεσαι. Τα extensions βλεφαρίδων δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφαιρούνται με τράβηγμα, καθώς έτσι είναι βέβαιο πως θα προκληθεί φθορά στις φυσικές τρίχες. Η πιο σωστή και ασφαλής επιλογή για μια γυναίκα που έχει κάνει εφαρμογή extensions, είναι να “φοράει” καθημερινά μάσκαρα στις βλεφαρίδες της κατά τη διάρκεια της ημέρας και να κάνει καθαρισμό πριν τον ύπνο. Μέσα από αυτή τη διαδικασία, τα extensions θα αρχίσουν σιγά – σιγά να πέφτουν από μόνα τους.

Ένα άλλο τρικ που θα ενισχύσει την προσπάθεια, είναι το απαλό μασάζ με ειδικό έλαιο περιποίησης βλεφαρίδων κάθε βράδυ. Στην περίπτωση που δεν διαθέτει ένα τέτοιο προϊόν, μπορεί να χρησιμοποιήσει αμυγδαλέλαιο, έλαιο jojoba ή ακόμα και καστορέλαιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS