BEAUTYMicro Concealing: Η τεχνική που κάνει το concealer ένα με την επιδερμίδα...

Micro Concealing: Η τεχνική που κάνει το concealer ένα με την επιδερμίδα σου

Το concealer θεωρείται ένα από τα πιο ευέλικτα και πολύτιμα προϊόντα σε μια ρουτίνα μακιγιάζ. Διαθέτει τη δύναμη να καλύψει την έλλειψη ύπνου, να κάνει σχεδόν αόρατες καφέ κηλίδες και λοιπές ατέλειες, αλλά και να χαρίσει φωτεινότητα σε σημεία κλειδιά του προσώπου. Όλα τα πιο πάνω χαρακτηριστικά του ενίσχυσαν το micro concealing, τη νέα τεχνική κάλυψης για φυσικό αποτέλεσμα.

Jc 020 193 Srgb300

Όταν λέμε micro concealing εννοούμε την τεχνική ελαφριάς κάλυψης των ατελειών, με στόχο τη μίμηση της φυσικής υφής της επιδερμίδας και τη δημιουργία της ψευδαίσθησης αψεγάδιαστης όψης.

Αντί για κάλυψη μεγάλης επιφάνειας του δέρματος, το micro concealing καμουφλάρει επιτυχώς μεμονωμένες ατέλειες με ελάχιστη χρήση προϊόντος. Το αποτέλεσμα είναι φρέσκια, νεανική επιδερμίδα, που μοιάζει τελείως φυσική.

01

Ιδανική επιλογή για τη συγκεκριμένη τεχνική είναι τα concealers σε μορφή στικ όπως για παράδειγμα το νέο Skin Concealer Stick της Bobbi Brown.

Ένα προϊόν που εξισορροπεί τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, φωτίζει τους μαύρους κύκλους και μειώνει τις ατέλειες για αψεγάδιαστη επιδερμίδα που διαρκεί όλη μέρα. Αυτό το απαλό concealer σε stick εφαρμόζεται απαλά στην επιδερμίδα προσφέροντας δραστική αλλαγή που διαρκεί έως και 12 ώρες χωρίς να αποδομείται και να αλλοιώνεται η απόδοση χρώματος. Η κρεμώδης, μαλακή, άνετη σύνθεσή του είναι εύκολη στην εφαρμογή, καθώς η τεχνολογία αργής ανάδευσης που χρησιμοποιείται για την παραγωγή του βοηθά στη δημιουργία μιας ανάλαφρης, κρεμώδους υφής για απαλή, αόρατη εφαρμογή και ελαφριά όψη, χωρίς να «σπάει» ή να αλλοιώνεται επάνω στην επιδερμίδα.

02

Επιπρόσθετα κυκλοφόρησε και το νέο Skin Corrector Stick για να εξουδετερώνει στη στιγμή τους μαύρους κύκλους και τις δυσχρωμίες. Η πλήρης σε αποχρώσεις συλλογή χαρίζει φυσική κάλυψη, διορθώνει τους χρωματικούς τόνους για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, ενώ η σύνθεσή της διαρκεί για 12 ώρες χωρίς να «σπάει», διατηρώντας έτσι την ελαστικότητά της.

Η τέλεια προετοιμασία για την εφαρμογή του concealer.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS