BEAUTYΜήπως έφτασε η στιγμή να αλλάξεις ενυδατική;

Μήπως έφτασε η στιγμή να αλλάξεις ενυδατική;

Οι ειδικοί δε θα σταματήσουν ποτέ να τονίζουν την τεράστια σημασία της σωστής ενυδάτωσης προσώπου για την υγεία, τη φρεσκάδα και τη νεανικότητά του. Και οι μεγάλες εταιρείες καλλυντικών δε θα σταματήσουν ποτέ να ανοίγουν νέους δρόμους, να ανακαλύπτουν συστατικά, μόρια και υφές που θα ανεβάζουν όλο και περισσότερο τον πήχη στο κεφάλαιο «ενυδάτωση» χαρίζοντας στην επιδερμίδα μας την ποιοτική, non stop υγρασία που έχει ανάγκη χειμώνα-καλοκαίρι.

Αν αισθάνεσαι πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις την ενυδατική σου, αυτό το post σάς ενδιαφέρει, γιατί νέες, πολλά υποσχόμενες ενυδατικές συνθέσεις κατέφθασαν. Πριν όμως σου τις συστήσουμε, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας δύο expert tips για τη σωστή εφαρμογή της ενυδατικής, που είναι πανεύκολα και είναι βέβαιο πως θα απογειώσουν την απόδοσή της:

the experts tip 1

Άπλωσε την ενυδατική (ή το serum) σου όσο πιο σύντομα γίνεται μετά το toner, όσο δηλαδή το πρόσωπό σου είναι νωπό. Αυτό γιατί τα κύτταρα έχουν απόλυτη ανάγκη το νερό, οπότε αφήνοντας την επιδερμίδας σου νωπή από το toner ανοίγεις το δρόμο στην ενυδατική σου να «κλειδώσει» μαζί με τα δικά της συστατικά και όλα τα ενυδατικά οφέλη που έχει να προσφέρει το toner. Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως ιδανικά, η ενυδάτωση θα πρέπει να γίνεται μέσα σε 60 δευτερόλεπτα από τον καθαρισμό, για να μην χαθεί η υγρασία – ακόμα καλύτερα, δε, αμέσως μετά το ντους.

the expert tip 2

Η βαθιά ενυδάτωση ξυπνά την κουρασμένη, θαμπή επιδερμίδα, όμως υπάρχει μια έξτρα κίνηση που μπορείς να κάνεις για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα: αμέσως αφού απλώσεις την ενυδατική σου το βράδυ, πριν την απορροφήσει εντελώς η επιδερμίδα, σφίξε την παλάμη σου σε γροθιά και με τις αρθρώσεις των δαχτύλων σου κάνε μασάζ με μικρές κυκλικές κινήσεις για δύο λεπτά, ώστε να ενεργοποιήσεις τη μικροκυκλοφορία και να βοηθήσεις στην ακόμα καλύτερη απορρόφηση των συστατικών του προϊόντος.

Superdefense SPF 25 Fatigue + 1st Signs Of Age Cream CO/O, Clinique
Ginzing Energy Boosting Oil-Free Gel Moisturiser, Origins


Dior Hydra Life Fresh hydration – sorbet crème

Hydro Balance Hydro.Energy Moisture Boost Cream-Gel, Declare

Skin Oxygen Cooling Gel, Biotherm

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS