BEAUTYMost wanted: Πώς μια μπρονζέ πούδρα μπορεί να σου χαρίσει φυσική λάμψη...

Most wanted: Πώς μια μπρονζέ πούδρα μπορεί να σου χαρίσει φυσική λάμψη (how to)

Από τις πλέον σταθερές αξίες κάθε καλοκαιρινού μακιγιάζ. Γιατί, μπορεί ακόμη να μην έχεις καταφέρει να φύγεις ούτε διήμερο, όμως, υπάρχει τρόπος να αποκτήσεις μία ηλιοκαμένη επιδερμίδα, σαν να γύρισες μόλις από την παραλία κι ας είσαι στο γραφείο. Ναι, σωστά κατάλαβες, αναφέρομαι στις μπρονζέ πούδρες που ενισχύουν τη φυσική λάμψη της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της μία ηλιοκαμένη μαυρισμένη όψη, σαν να βρισκόσουν όλη μέρα στην παραλία.

Κάθε καλοκαίρι περιμένουμε με ενδιαφέρον τη συλλεκτική έκδοση της θρυλικής πούδρας Terracotta από τον οίκο Guerlain και ποτέ δεν μας απογοητεύει. To 1984 ο Guerlain δημιούργησε ένα προϊόν μακιγιάζ που άλλαξε τη ζωή και των γυναικών: μία πούδρα που χάριζε στην επιδερμίδα ηλιοκαμένο look, ομοιομορφία και φωτεινότητα την οποία ονόμασε teracotta (ψημένη γη).

Η πούδρα Terracotta του οίκου Guerlain έγινε το must προϊόν, αρχικά για όλες τις γυναίκες και ειδικά για το καλοκαίρι, ενώ το 1988 κυκλοφόρησε το πρώτο καλλυντικό terracotta και για άντρες. Απόκτησε λοιπόν μια από τις πούδρες Terracotta και πειραματίσου με το μακιγιάζ σου, ώστε να κάνεις το πρόσωπό σου να δείχνει σαν… να το φίλησε ο ήλιος!

Φέτος κυκλοφόρησαν δύο νέες εκδοχές της θρυλικής πούδρας:

TERRACOTTA NUDE

και η TERRACOTTA MATTE

Βonus tip:

Αυτό που θέλεις να πετύχεις είναι ένα φυσικό ηλιοκαμένο αποτέλεσμα, σαν να μην φαίνεται πως πέρασες ώρες μπροστά από τον καθρέφτη, αλλά μαύρισες φυσικά από τις ζεστές ακτίνες του ήλιου. Τοποθέτησε λοιπόν το bronzer με ένα ειδικό πινέλο κάτω από τα ζυγωματικά και το μέτωπο, ενώ για να ενισχύσεις το sun-kissed effect βάλε απειροελάχιστη ποσότητα και στο κόκκαλο της μύτης.

Για να την εφαρμόσεις στο σώμα άπλωσε την με ένα φαρδύ πινέλο στους ώμους και το μπούστο, ενώ για το πρόσωπο ο οίκος Guerlain προτείνει να χρησιμοποιήσεις το πινέλο Kabuki για άμεσο sunkissed αποτέλεσμα και λάμψη υγείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS