BEAUTYMr Liam Payne: το νέο πρόσωπο των ΗUGO Parfums

Mr Liam Payne: το νέο πρόσωπο των ΗUGO Parfums

Το πρώην μέλος των One Direction Liam Payne είναι το νέο πρόσωπο των HUGO Parfums

Τραγουδιστής. Παραγωγός. Δημιουργός. Οραματιστής. Ένα σύμβολο μιας γενεάς που έχει την εξουσία να λειτουργεί στο παρόν, ο Liam ενσωματώνει την αύρα του HUGO και ενθαρρύνει τους νέους να δραστηριοποιούνται και να αρπάζουν κάθε ευκαιρία.

Ως μέλος της οικογένειας του HUGO, ο Liam θα επιχειρήσει να διαδώσει ένα σημαντικό μήνυμα στα 20 εκατομμύρια Instagram followers του και σε ακόμα περισσότερους: «Να είσαι ο ίδιος ο ήρωας της ζωής σου – γιατί το τώρα είναι η μοναδική στιγμή που κατέχεις».

Επιπλέον, ακολουθώντας τη συλλογή μόδας HUGOxLiamPayne, ο ίδιος θα εμφανιστεί στη νέα καμπάνια αρώματος #MyTimeIsNow για το λανσάρισμα του Limited Edition scent HUGO NOW τον Ιανουάριο του 2020.

«Αγαπούσα από πάντα τον HUGO ως επωνυμία, το να είμαι το πρόσωπο του HUGO Fashion και τώρα στην κατηγορία των αρωμάτων με κάνει να αισθάνομαι υπέροχα. Ο HUGO πραγματικά αναπαριστά το ποιος είμαι ως άνθρωπος, και είναι εκπληκτικό που μπορώ να συνεργαστώ με μια τόσο δημιουργική ομάδα» δήλωσε ο ίδιος για τη συνεργασία του με τον γερμανικό Οίκο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS