BEAUTYΜυστικά για γεμάτα φρύδια όπως προστάζουν τα trends της σεζόν

Μυστικά για γεμάτα φρύδια όπως προστάζουν τα trends της σεζόν

Τα γεμάτα, καλοσχηματισμένα φρύδια δεν είναι ακριβώς «νέα» beauty τάση, αφού τα έχουμε δει να εμφανίζονται στα catwalks αλλά και στο Instagram feed μας τις τελευταίες σεζόν.

Ωστόσο, φέτος η τάση αποκτά μία πιο διαφορετική διάσταση που ξεφεύγει από τα συχνά υπερβολικά τονισμένα φρύδια- το look πρέπει να δίνει την αίσθηση του «φυσικού», την εικόνα που θα είχαν δηλαδή τα φρύδια σας αν δεν είχατε επέμβει (σχεδόν) καθόλου σε αυτά.

Πώς θα το πετύχετε;

«Αρχικά, άφησε τα φρύδια σου να μεγαλώσουν πλήρως και στη συνέχεια αφαίρεσαι μόνο τις τρίχες που φαίνεται να περισσεύουν από το αρχικό σχήμα», συμβουλεύει η eyebrow stylist Sherrille Riley.

Στη συνέχεια, προτείνει να χρησιμοποιήσεις ένα μολύβι φρυδιών στην ιδανική απόχρωση για τα δικά σου και να τα γεμίσεις προσπαθώντας να μιμηθείς την κίνηση της τρίχας, ώστε να δείχνουν πιο πυκνά.

Ωστόσο, τα τρικ δεν σταματούν εδώ, αφού η Riley προτείνει να τα βουρτσίσεις απαλά προς τα πάνω για να δημιουργήσεις  ένα πιο νεανικό look (όπως συνιστά και το Κορεάτικο trend ‘boy brows’) και στη συνέχεια να ολοκληρώσεις το look με ένα gel που θα τα σταθεροποιήσει και θα τους δώσει λάμψη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS