BEAUTYΜυστικά για τέλεια φρύδια σε μόνο 5΄ λεπτά

Μυστικά για τέλεια φρύδια σε μόνο 5΄ λεπτά

Δεν είναι τυχαία η φράση «τα φρύδια είναι το κάδρο του προσώπου». Τα σωστά σχηματισμένα φρύδια μπορούν να μεταμορφώσουν το μακιγιάζ και να αναδείξουν ακόμη και τα πιο μικρά μάτια. Τα τέλεια φρύδια που πάντα ονειρευόσασταν είναι μόλις 5 βήματα μακριά.

Βήμα 1o

Αφαιρέστε οποιοδήποτε υπόλειμμα μακιγιάζ σε εκείνη την περιοχή και χτενίστε τα φρύδια με ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα.

Βήμα 2o

Χρησιμοποιήστε ένα πινέλο για να βρείτε ακριβώς το σχήμα που θα πρέπει να έχουν. Τοποθετήστε το στην δύο άκρη της μύτης, παράλληλα με το κόκκαλο, για να δείτε πού πρέπει να ξεκινά το κάθε φρύδι στην εσωτερική πλευρά και ύστερα τοποθετήστε το διαγώνια με το πλάι της μύτης -σε κλίση 45 μοιρών- για να δείτε πού πρέπει να τελειώνει.

Βήμα 3o

Απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες τρίχες με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

–Κερί: Αφαιρείται το χνούδι, αλλά και οι τρίχες από τη ρίζα.

–Αποτρίχωση με κλωστή: Μια από τις πιο αρχαίες μεθόδους αποτρίχωσης, η οποία αφαιρεί τις τρίχες από τη ρίζα, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Ιδανική για ευαίσθητες επιδερμίδες.

–Τσιμπιδάκι: Ιδανικό για στοχευμένη παρέμβαση και γρήγορα touch ups.

Βήμα 4ο

Ακολουθεί το προαιρετικό γέμισμα των κενών με ένα ένα ειδικό μολύβι ή μια ματ σκιά στο χρώμα των φρυδιών. Μικρές και ελαφρές κινήσεις προς τα πάνω ανάμεσα στις τρίχες θα χαρίσουν το ιδανικό αποτέλεσμα.

Βήμα 5ο: Τελικές πινελιές

Ένα gel φρυδιών ή μια διάφανη μάσκαρα θα βοηθήσει να σταθεροποιηθούν τα φρύδια και θα χαρίσει ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Αυτά είναι τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να τελειοποιήσεις το αποτέλεσμα

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS