BEAUTYNail polish: Οι τάσεις στα βερνίκια νυχιών όπως τις προτιμούν οι σταρ

Nail polish: Οι τάσεις στα βερνίκια νυχιών όπως τις προτιμούν οι σταρ

Αν τα φθινοπωρινά μανικιούρ των celebrities μαρτυρούν τις τάσεις του χειμώνα, τότε σίγουρα έχουμε πολλά να περιμένουμε. Ακολουθεί η λίστα με τις τάσεις στα νύχια του χειμώνα 2020, έτσι όπως παρουσιάζονται στο Instagram feed των A-listers του Hollywood:

Ολίγον μαύρο Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα μαύρα νύχια επανέρχονται στο προσκήνιο. Φέτος προτίμησε να αναδείξεις την dark πλευρά σου, επιλέγοντας βερνίκια νυχιών σε πολύ σκούρο navy, όπως η JLo.

Oat Milk Ξέχασε τα κλασικά nude και λευκά νύχια. Η neutral απόχρωση της σεζόν, είναι το πάντρεμα και των δύο και θυμίζει το χρώμα που έχει το γάλα βρώμης, όπως βλέπετε παραπάνω στο μανικιούρ της Bella Hadid.

Βαθύ μωβ Αν αγαπάς τα σκουρόχρωμα μανικιούρ αλλά έχεις βαρεθεί το basic μαύρο, μπορείς να αντιγράψεις το nail look της Kourtney Kardashian, βάφοντας τα νύχια σου με ένα σκουρόχρωμο μοβ βερνίκι.

Μινιμαλιστικά σχέδια Αν αγαπάς τα nail art designs, μπορείς να αντιγράψεις το look της Kaia Gerber, κάνοντας μίνιμαλ σχέδια, όπως γράμματα και σύμβολα, πάνω σε μια nude βάση.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS