BEAUTYΝails etc: Τι να αφήσεις και τι να προτιμήσεις αυτό το φθινόπωρο...

Νails etc: Τι να αφήσεις και τι να προτιμήσεις αυτό το φθινόπωρο στο μανικιούρ σου

Φέτος η μόδα προστάζει φυσικότητα σε όλα τα επίπεδα ακόμα και στον τομέα της ομορφιάς. Η λέξη βιωσιμότητα σε όλα τα επίπεδα είναι μια έννοια που κυριαρχεί και πρωταγωνιστεί παντού. Βάσει αυτής λοιπόν η φυσικότητα έχει εδραιωθεί στο στυλ άλλα και στον τομέα της ομορφιάς.

Η φυσικότητα λοιπόν προτιμά νύχια άβαφα, περιποιημένα, κοντά, καλυμμένα με top coat για να έχουν αυτή τη διακριτική γυαλάδα.

 Ακρυλικά νύχια, μακριά stiletto στολισμένα με στρας και διάφορα επιπρόσθετα αξεσουάρ, neon αποχρώσεις αλλά και οι πιο σκούρες ή οι έντονες έρχονται σε δεύτερη μοίρα.

Όσο για τα ψεύτικα νύχια ή τα ενισχυμένα με gel, έρχονται κι αυτά δεύτερα σε προτίμηση, αφού θέλουμε όσο πιο clear and minimal style γίνεται στο μανικιούρ και στο πεντικιούρ.

Είναι γεγονός ότι το φθινόπωρο του 2020 τα φυσικά, άβαφα νύχια θα υπάρχουν παντού, ενώ, αυτές που θέλουν το κάτι παραπάνω μπορούν να επιλέξουν κάποιο minimal nail art για να στολίσουν τα νύχια τους.

Αν όμως επιμένεις να κάνεις τη διαφορά, μπορείς πάντα να επιλέξεις από τις αγαπημένες αποχρώσεις όπως το κόκκινο, το βουργουνδί και το γαλακτερό στο ραντεβού με τη nail expert.

Ακόμα και τότε, όμως, τα νύχια θα είναι κοντά, τετραγωνισμένα και τίποτα δε θα είναι too much, τίποτα δε θα θυμίζει τα μακριά, μυτερά ή τετραγωνισμένα νύχια των Kardashians και τα ακρυλικά σχέδια που είχαν την τιμητική τους τη δεκαετία του 90′ και αργότερα.

Ωστόσο, η βάση θα είναι διάφανη (ούτε καν nude) ή σε κάποια απλή απόχρωση: μόνο το top coat θα επικρατεί, δίνοντας χώρο στο σχέδιο να πρωταγωνιστήσει και να ξεχωρίσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS