BEAUTYΝέα Εμμονή: Η Estee Lauder δίνει το δικό της ορισμό στην έννοια...

Νέα Εμμονή: Η Estee Lauder δίνει το δικό της ορισμό στην έννοια του μακιγιάζ

Φαντάσου να μπορούσε να έχεις το ιδανικό προϊόν για την επιδερμίδα σου! Πιθανά θα ήθελες να είχε την κάλυψη ενός foundation με την αίσθηση μίας ενυδατικής κρέμας, να ήταν ανάλαφρο, με υφή που ενυδατώνει το δέρμα, να διαρκούσε 12 ώρες, και φυσικά να είχε λαμπερό αποτέλεσμα -γιατί αυτό που θέλουμε όλες είναι αυτή η λάμψη!

Δεν χρειάζεστε να ονειρεύεσαι πια -τα όνειρα σου για το ιδανικό foundation είναι πλέον πραγματικότητα. Το Futurist Hydra Rescue Moisturizing Makeup SPF 45 έχει γίνει η νέα μας εμμονή για αψεγάδιαστο foundation.

To φον ντε τεν που συνδυάζει κάλυψη και περιποίηση είναι ανάλαφρο και ανθεκτικό. Ένα foundation που απλώνεται εύκολα και μένει σταθερό όλη την ημέρα, προσφέροντας αψεγάδιαστη, μεσαία έως πλήρη κάλυψη με ένα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα. Είναι ανθεκτικό στον ιδρώτα και την υγρασία.

Πρόκειται για πολλά παραπάνω από απλά μια ενυδάτωση. Εμπλουτισμένο με συστατικά που λατρεύουν την επιδερμίδα, αυτό το makeup έχει οφέλη που δεν ερεθίζουν την επιδερμίδα και βοηθά στη μείωση εμφάνισης ατελειών, όπως κηλίδες, δυσχρωμίες για ακόμη πιο τέλεια όψη στην επιδερμίδα.

Με δείκτη προστασίας SPF45, αντιοξειδωτικά, Βιταμίνη Ε, για πανίσχυρη προστασία ενάντια στη φθορά που προκαλείται από περιβαλλοντικές επιθέσεις, όπως ρύπανση και ακτινοβολία UVA/UVB, αποτρέποντας την εμφάνιση σημαδιών γήρανσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS