BEAUTYΝερό καρύδας: Το συστατικό θαύμα για λεπτά μαλλιά

Νερό καρύδας: Το συστατικό θαύμα για λεπτά μαλλιά

Tο λάδι καρύδας έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά στο χώρο της ομορφιάς. Προτείνεται για την ενυδάτωση του δέρματος, το ξύρισμα, αλλά και σαν μάσκα μαλλιών, μεταξύ άλλων. Και πράγματι, είναι κάτι που πρέπει να έχεις στο σπίτι σου, αφού οι χρήσεις του είναι αμέτρητες, ενώ το κόστος του μικρό.

Αν όμως έχεις λεπτή τρίχα και χρησιμοποιείς το συγκεκριμένο έλαιο για την ενυδάτωση των μαλλιών σου, σταμάτα asap. Ο λόγος είναι απλός: βαραίνει τα μαλλιά σου, αφαιρώντας τον όγκο που τόσο θέλεις να αποκτήσεις.

Ήρθε η στιγμή να γνωρίσεις το νέο σου αγαπημένο «όπλο» και δεν είναι άλλο από το νερό καρύδας. Περιέχει τα ίδια θρεπτικά συστατικά με το λάδι, αλλά χαρίζει ενυδάτωση χωρίς να βαραίνει ή να «λαδώνει» τα μαλλιά. Θα πρέπει φυσικά να προμηθευτείς την «παρθένα» μορφή του, χωρίς πρόσθετα ή συντηρητικά, που θα βρεις σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις με διάφορους τρόπους: να «ξεπλύνεις» με αυτό τα μαλλιά σου μετά το σαμπουάν και το conditioner, να δημιουργήσεις το δικό σου leave in treatment βάζοντας το σε ένα μπουκαλάκι με σπρέι ή ακόμα και να το αναμείξεις με το αγαπημένο σου έλαιο για να το κάνεις πιο «ελαφρύ».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS