BEAUTYNew Beauty Obsessions για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

New Beauty Obsessions για να προσθέσεις στο νεσεσέρ σου

Οι πρώτες αφίξεις της στον χώρο της ομορφιάς έχουν φτάσει και θα θέλαμε πολύ να τις δοκιμάσουμε. Τα new beauty obsessions της σεζόν έρχονται με μπόλικο χρώμα και αντικομφορμιστική καλλιτεχνική διάθεση για να μας ξεσηκώσουν.

Inbeautmag 275327566 532948271433707 8693499759214539428 N

Δημιουργικές συμπράξεις σε συλλεκτικές εκδοχές, αφίξεις από το εξωτερικό και νέες τεχνολογίες αντιγήρανσης, αποτελούν τα νέα του μήνα. Οι πρώτες μέρες του 2022 μας εκπλήσσουν ευχάριστα προσθέτοντας νέα αρώματα, μακιγιάζ και κρέμες περιποίησης στο νεσεσέρ μας.

Καθαρισμός Α και Ω

Τα cleansing balms αποτελούν μια πρωτοποριακή μέθοδο καθαρισμού του προσώπου. Βάλε λοιπόν και εσύ στο «οπλοστάσιο» της ομορφιάς σου ένα balm καθαρισμού όπως το  Extra Balm Rinse της Bobbi Brown. Με πλούσια σύσταση, που απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρίπους, προσδίδοντας παράλληλα λεία και μεταξένια υφή στην επιδερμίδα.

Απαλότητα στα χείλη

Ένα αισθησιακό balm που αναζωογονεί απαλά και λειαίνει την υφή των χειλιών σου, και ταυτόχρονα αποκαθιστά την ξηρότητα και θρέφει την ευαίσθητη τους επιδερμίδα. Τα πολλαπλά του οφέλη είναι άμεσα και πλούσια. Χρησιμοποίησε το Lip Polish της La Merσυχνά για να αποτρέψεις κυρίως την ξηρότητα.

Jo Malone London celebrates the rose!

3 2

Ανανέωσε την ατμόσφαιρα του σπιτιού ή του γραφείου σου και ταυτόχρονα τη διάθεση σου με το αρωματικό χώρου Red Roses της Jo Malone London. Διαχέει στο χώρο τις έντονες και πληθωρικές νότες τριαντάφυλλου που προσφέρουν αίσθηση ευεξίας.

Σειρά No1 de CHANEL

Η Chanel κυκλοφόρησε τη συλλογή N°1 de Chanel με νέα προϊόντα που συνθέτουν μια συλλογή όπου η ομορφιά, η φύση και η επιστήμη συνδέονται μεταξύ τους. Μιας νέας γενιάς περιποίησης δέρματος, μακιγιάζ και άρωμα με επίκεντρο την παγκόσμια και βιώσιμη προσέγγιση στην ομορφιά. Στην καρδιά των καινοτόμων συνθέσεων της βρίσκεται η καμέλια, το εμβληματικό λουλούδι της Gabrielle Chanel.

Νέα εποχή στην αντιγήρανση

Τριάντα  χρόνια μετά το λανσάρισμα της Rénergie Double Performance το 1992, η Lancôme εγκαινιάζει μια νέα εποχή προϊόντων περιποίησης υψηλής αποτελεσματικότητας με το Rénergie H.C.F. Triple Serum.

Μια πρωτοποριακή σύνθεση που συνενώνει σε μία τριπλή δόση ενεργά συστατικά, τα οποία μέχρι πρότινος φαινόταν αδύνατο να συνδυαστούν: Υαλουρονικό οξύ, C+Νιασιναμίδη και Φερουλικό οξύ.

ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ

Guf Gg Int Pf Parf Ph 21 Instore Cpv Uk Coeff 066 Lr 1

O Οίκος Gucci προκαλεί τους απανταχού ερωτευμένους να επιλέξουν τα νέα γεμάτα αντιθέσεις αρώματα Gucci Guilty

Το σύμπαν του #ForeverGuilty συνεχίζει να προωθεί την έννοια του απελευθερωμένου πάθους με το ανδρικό Gucci Guilty Parfum Pour Homme και το γυναικείο Gucci Guilty Eau de Parfum Intense Pour Femme. Δύο εσάνς που επανεφευρίσκουν τα κλασικά Gucci Guilty αρώματα με μια μόνο κίνηση, που στέλνει στην κορυφή της έντασης, ταυτόχρονα τόσο το περιεχόμενο όσο και το περιτύλιγμά τους.

Και τα δύο μπουκάλια είναι μεταλλιζέ ώστε το χρώμα του περιεχομένου του αρώματος να αντανακλάται τέλεια με το εξωτερικό του. Για εκείνον το βαρύ γυάλινο μπουκάλι είναι ντυμένο σε μαύρο ανθρακί καθώς το γυναικείο έρχεται σε μπρονζέ απόχρωση.

Και τα δύο έχουν καπάκι στην ίδια απόχρωση και κοσμούνται με το διπλό G, το εμβληματικό logo του οίκου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS