BEAUTYΝιώσε ζωντανή νιώσε την ευτυχία με το νέο άρωμα Alive του οίκου...

Νιώσε ζωντανή νιώσε την ευτυχία με το νέο άρωμα Alive του οίκου Hugo Boss

Με πρωταγωνίστριες τέσσερις ταλαντούχες προσωπικότητες, τις Emma Roberts, Bruna Marquezine, Laura Harrier και Chloe Bennet, η καμπάνια του ALIVE προσφέρει μια μοναδική οπτική από τις εμπειρίες που κάνουν την κάθε μια από τις προαναφερόμενες να νιώθει ALIVE.  Με μια φρέσκια εκδοχή θηλυκής αύρας παρμένη από γυναίκες, η καμπάνια εκτείνεται σε μια τηλεοπτική διαφήμιση η οποία τις παρουσιάζει να απολαμβάνουν την απλότητα καθημερινών στιγμών καθώς και της κοσμικής ζωής του Los Angeles, γεμίζοντας ακόμα πορτρέτα με τον αυθορμητισμό και την ατομικότητα τους.

Η γυναικεία ομάδα ολοκληρώνεται με την σύγχρονη αρωματοποιό Annick Menardo, τη σχεδιάστρια Amelie Riech, την σκηνοθέτη Rebecca Zlotowski και την φωτογράφο Collier Schorr.

Το ALIVE είναι ένα φρουτώδες και ξυλώδες Eau de Parfum δημιουργημένο από την νέα αρωματοποιό Annick Menardo ως η γυναίκα σύντροφος του εικονικού BOSS BOTTLED male scent.  Ένα χαρούμενο άρωμα με ταυτότητα, το ALIVE είναι σχεδιασμένο για να εμπνεύσει τις γυναίκες να ζουν τη ζωή τους στο έπακρον κάθε μέρα. Μια κομψή φιάλη σχεδιασμένη από την Γερμανίδα κοσμηματοποιό Amelie Riech, όπου ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός και το βαρύ γυαλί του καλύπτονται από μια γυναικεία χρυσή μεταλλική ταινία· μια σταθερή και απτή υπενθύμιση ότι η ευτυχία μπορεί να βρεθεί μέσα στην κάθε στιγμή.

Όταν μια από τις αξίες σου είναι η ευτυχία, δίνεται μια νέα σημασία στην κάθε στιγμή της ζωής σου.  Εναγκαλίσου το παρόν και #FeelALIVE με τη θηλυκότητα και τον δυναμισμό του νέου αυτού αρώματος.

Κι εσένα λοιπόν, what makes you feel ALIVE? #FeelALIVE.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS