BEAUTYNude Lips: Το κραγιόν που ολοκληρώνει το no make make look σου

Nude Lips: Το κραγιόν που ολοκληρώνει το no make make look σου

Ένα nude κραγιόν σε ματ υφή για σταθερότητα γίνεται ξεκάθαρα το αγαπημένο σου χρώμα, αφού ολοκληρώνει τα no makeup makeup looks που τόσο πολύ αγαπάς. Ποια είναι όμως η σωστή απόχρωση; Και πώς θα την ανακαλύψεις;

1. Για σένα που έχεις λευκή επιδερμίδα…

…απόφυγε τις nude αποχρώσεις με κίτρινο υποτόνο, γιατί θα σε χλωμιάσουν ακόμη περισσότερο. Ιδανική απόχρωση είναι όσα έχουν μέσα ελάχιστο ροδακινί ή ροζ υποτόνο σε ματ ή glossy υφή, για να τονίσουν το λευκό της επιδερμίδας σου και να σε φωτίσουν ακόμη περισσότερο. Ιδανικός συνδυασμός; Αρκετές στρώσεις μάσκαρα και ένα ρουζ σε παρόμοιο χρώμα με το κραγιόν, για ένα πιο αρμονικό αποτέλεσμα.

2. Για σένα που έχεις σταρένια επιδερμίδα…

…ιδανικές είναι οι πιο σκούρες nude αποχρώσεις, αφού δημιουργούν αρμονία στο μακιγιάζ. Επίσης, προσδίδουν βάθος στο δέρμα σου, ειδικά το καλοκαίρι, θα αναδείξουν τέλεια το μαύρισμά σου. Ιδανικό nude για σταρένια δέρματα είναι και οι παστέλ nude/ροζ αποχρώσεις, που πλησιάζουν προς το φυσικό χρώμα των χειλιών. Ιδανικός συνδυασμός; Ένα παλ ροζ blush για να «δέσουν» καλύτερα τα χρώματα μεταξύ τους, ενώ μείνε μακριά από πιο σκούρα που θα σε οδηγήσουν στην υπερβολή.

3. Για σένα που έχεις σκούρα επιδερμίδα…

…απόφυγε οποιοδήποτε nude με ψυχρό, ροδακινί ή ροζ υποτόνο. Τα σκούρα δέρματα χρειάζονται αποχρώσεις που έχουν γκρι υποτόνο. Ακόμη, ψάξε για nude κραγιόν που πλησιάζουν προς το τριανταφυλλί γιατί χαρίζουν γοητεία.

BONUS TIP

Μπορεί το concealer να αποτελεί βασικό προϊόν για να καλύψεις τους μαύρους κύκλους, ωστόσο είναι εξαιρετικά χρήσιμο για να γίνουν τα χείλη σας πιο ζουμερά, αφού με ένα nude κραγιόν μπορεί να δείξουν πιο μικρά. Εφάρμοσέ το ακριβώς πάνω στη γραμμή των χειλιών σου, ταμπόναρέ  το καλά και συνέχισε κανονικά με την υπόλοιπη διαδικασία του μακιγιάζ. Το concealer θα κάνει το σχήμα τους θα αναδειχθεί και να τονιστεί περισσότερο!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS