BEAUTYΟ Κορρές παρουσιάζει την ασπίδα προστασίας σου από τον ήλιο... με υαλουρονικό...

Ο Κορρές παρουσιάζει την ασπίδα προστασίας σου από τον ήλιο… με υαλουρονικό οξύ (ναι, καλά διάβασες)

Τι αναζητάς για προστασία από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου; Μα φυσικά εκτός από το καπέλο και τα γυαλιά ηλίου, ένα αντηλιακό προϊόν. Φέτος το καλοκαίρι ο Κορρές κάνει και πάλι τη διαφορά με το νέο πρωτοποριακό διφασικό αντηλιακό Splash SPF30 & SPF50 για πρόσωπο και σώμα.

Σε δύο εκδοχές -Αγγούρι & Υαλουρονικό και Ginseng & Υαλουρονικό- με τεχνολογία wet-tech, συνδυάζει υψηλή προστασία από τον ήλιο, έως και 3 φορές πιο ενισχυμένη ενυδάτωση, αντιγηραντική δράση και ένα μοναδικό αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

Τι το κάνει τόσο πρωτοποριακό; Το υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης και ένα ισχυρό mix φυτικών εκχυλισμάτων, ελαίων και βιταμινών, ανάμεσα στα οποία τα εκχυλίσματα ginseng και βιολογικού αγγουριού, επαναφέρουν την επιδερμίδα από την αφυδάτωση που προκαλεί η θάλασσα, η ζέστη και ο ήλιος. Η τεχνολογία wet-tech εγγυάται, παράλληλα, τη μέγιστη απόδοση των αντηλιακών φίλτρων ακόμα και σε βρεγμένο δέρμα.

Τhe beauty editors tip: Αν θέλεις να διατηρήσεις την αίσθηση της τόνωσης και της αναζωογόνησης και μετά την παραλία, κυκλοφορεί το νέο Cucumber Summer Splash, μία δροσερή κολόνια με φρέσκες νότες από αγγούρι, γιασεμί, βιολέτα και λεμόνι.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS