BEAUTYΟ Οίκος Dior έδειξε τη νέα εκδοχή του eye liner για το...

Ο Οίκος Dior έδειξε τη νέα εκδοχή του eye liner για το φθινόπωρο 2022

Στην Σεούλ και πιο συγκεκριμένα Στο Ewha Womans University, στη Σεούλ παρουσιάστηκε η φθινοπωρινή συλλογή 2022 της Maria Grazia Chiuri, για τον οίκο Dior στην οποία πρωταγωνίστησαν  οι πλισέ φούστες, τα αντρικά μακριά παλτό, οι ποδηλατικές βερμούδες, αλλά και τα σακάκια.

Ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior δημιούργησε το μακιγιάζ για τη φθινοπωρινή συλλογή 2022 της Maria Grazia Chiuri, που παρουσιάστηκε στην Σεούλ. «Επιλέξαμε να συνεχίσουμε με παραλλαγές στο eyeliner, δημιουργώντας μια γραμμή, απαλή και γραφική ταυτόχρονα, παίζοντας με το διακεκομμένο αποτέλεσμα των ρευστών γραμμών. Πρόκειται για αφηρημένες γραμμές eyeliner με απαλό φινίρισμα», εξήγησε ο Peter Philips.

Portrait Heejung 01 1487

Πιο συγκεκριμένα λεπτομέρειες για το beauty look:

ΜΑΤΙΑ

Ο Peter Philips περιγράφει μάτια «σχηματισμένα και διακριτικά τονισμένα με eyeliner, που δίνει έμφαση στις εξωτερικές γωνίες τους με το Diorshow 24h Stylo 091 Matte Black, καθώς και με τη Mono Couleur Couture 098 Black Bow. Τούτη η απαλή γραμμή, που δημιουργεί ένα λαμπερό αποτέλεσμα, συνεχίζει μόνο στο κάτω βλέφαρο και διασπάται στο κέντρο. Ακολουθώντας το σχήμα των ματιών, μερικές φορές επαναλαμβάνεται με μια γραμμή στην πτυχή του άνω βλεφάρου, η οποία όμως δεν επιμηκύνεται. Τούτες οι αφηρημένες γραμμές δημιουργούν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα στα μάτια». Προσθέτει ότι «οι ακριανές βλεφαρίδες στις εξωτερικές γωνίες είναι καλυμμένες στις ρίζες με Diorshow Iconic Overcurl 090 Blackκαι ότι τα φρύδια σχηματίστηκαν με Diorshow Kabuki Brow Styler(σε αποχρώσεις, ταιριαστές με το κάθε μοντέλο)».

Portrait Bomi 01 1273

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Ο Peter Philips περιγράφει «Μια πολύ φυσική επιδερμίδα, προετοιμασμένη με τη ρουτίνα περιποίησης δέρματος Capture Totale, που ξεκινά με τοCapture Totale Super Potent Serum, το οποίο ακολουθεί το Capture Totale Super Potent Eye Serum στην περιοχή των ματιών. Στη συνέχεια, εφάρμοσα το Dior Forever Skin Veil Spf 20, που μου επιτρέπει να καμουφλάρω τις ατέλειες τις επιδερμίδας πριν απλώσω το μέικαπ Dior Forever ή το Dior Forever Couture Perfect Cushion, που προσφέρουν κάλυψη και φωτεινό αποτέλεσμα (σε αποχρώσεις, ταιριαστές με το κάθε μοντέλο). Τέλος, το Dior Forever Skin Correct χρησιμοποιήθηκε για διορθώσεις (σε αποχρώσεις, ταιριαστές με το κάθε μοντέλο) και ακολούθησε το σπρέι Dior Forever Perfect Fix, που σταθεροποιεί το μακιγιάζ.

Portrait Rayssa 01 0893

ΧΕΙΛΗ

«Τα χείλη έχουν τονιστεί με το Dior Addict 100 Nude Look».

ΝΥΧΙΑ

«Τα νύχια δείχνουν φυσικά με το Dior Vernis 108 Muguet».

Portrait Seo Yeon 01 1336

ΜΑΛΛΙΑ

Η υφή των μαλλιών παρουσίαζε ένα ατημέλητα κυματιστό αποτέλεσμα. Το στιλ των μαλλιών παρέμεινε φυσικό, κοντό, μακρύ ή σε αλογοουρά, αναλόγως το μοντέλο. 

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS