ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΟ σωστός τρόπος να εφαρμόζεις το ρουζ ανάλογα με το σχήμα του...

Ο σωστός τρόπος να εφαρμόζεις το ρουζ ανάλογα με το σχήμα του προσώπου σου

Ιδανικό για τις μέρες που χρειαζόμαστε λάμψη χωρίς πολύ προσπάθεια, το ρουζ σηματοδοτεί τον ερχομό της άνοιξης, εξασφαλίζοντας ότι θα φαινόμαστε υγιείς και όμορφες. Η ευκολία στην εφαρμογή και το ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα καθιστά το ρουζ βασικό προϊόν της καθημερινής μας ρουτίνας ομορφιάς, με την υπόσχεση πως κολακεύει κάθε είδους επιδερμίδα και πρόσωπο.

 

Το ρουζ είναι η τελευταία κίνηση πριν φύγουμε από το σπίτι ή –για πολλές- η μόνη κίνηση. Βλέπετε, μόλις λίγο ρουζ μπορεί να κάνει το πρόσωπό μας να δείχνει πιο υγιές, πιο ξεκούραστο, πιο λαμπερό, πιο όμορφο. Πως είναι η σωστή εφαρμογή όμως;

Βήμα 1ο

Ξεκίνα από τους κροτάφους με φορά προς τα μήλα του προσώπου σου. Αυτός είναι ο σωστός και αλάνθαστος τρόπος.

Extra Tip

Για να δώσεις ακόμα περισσότερη ένταση στα ζυγωματικά σου, ψηλάφισε με τα δάχτυλα και βρες το κόκαλο των ζυγωματικών. Το πινέλο σου πρέπει να μπει κάτω από το κόκαλο καθώς αυτό θα κάνει τις γωνίες σου εντονότερες.

Το μυστικό

Το μυστικό για ένα τέλειο, φωτεινό, σμιλεμένο look είναι… τα δύο ρουζ! Μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση ρους (ίσως η χειμωνιάτική σου) περασμένη μόνο στα μήλα του προσώπου θα σου δώσουν τέλεια λάμψη και θα τονίσουν ακόμη περισσότερο τις γωνίες σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS