BEAUTYΟ Tom Ford υπογράφει άλλο ένα αρωματικό ταξίδι (αυτή τη φορά για...

Ο Tom Ford υπογράφει άλλο ένα αρωματικό ταξίδι (αυτή τη φορά για εκείνον)

«Πάντα αγαπούσα τα αρώματα που σε ταξιδεύουν. Το Costa Azzurra αιχμαλωτίζει την ανέμελη και σέξυ διάθεση της Μεσογείου. Για εμένα αποτελεί την ιδανική απόδραση.» δηλώνει ο Tom Ford για τη νέα του αρωματική ανδρική δημιουργία.

Και αφού λόγω πανδημίας, εκτός των άλλων, δεν μπορείς να ταξιδεύσεις μαζί του χάρισέ του το άρωμα που θα τον κάνει να αποδράσει!

Tο νέο Signature eau de parfum, Costa Azzurra από τον Tom Ford είναι ένα αισθησιακό άρωμα που αντανακλά τη σαγηνευτικά ανέμελη απόδραση στη Μεσόγειο, συνδέοντας το δροσερό θαλασσινό αέρα με την καυτή αίσθηση του ήλιου στην επιδερμίδα.

Ανήκει στην οσφρητική κατηγορία Fougére και θυμίζει ένα ηλιόλουστο πρωινό, όπου αποκαλύπτεται σταδιακά η πρωινή δροσιά, καθώς αναδύονται ο κέδρος και τα μούρα, σε έναν καταπράσινο λόφο. Η ζεστασιά του αρώματος, απλώνεται σε όλο το σώμα, όπως ο καυτός πρωινός ήλιος, που αφήνει μία αξέχαστη αίσθηση στην επιδερμίδα. Λεβάντα, Γεράνι, Oakmoss, Lavandin, Αφρικανικό δεντρολίβανο και Πατσουλί είναι μόνο μερικές από τις νότες που πρωταγωνιστούν στο άρωμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS