BEAUTYΟ Βρετανικός Οίκος Burberry φέρνει το Λονδίνο κοντά σου

Ο Βρετανικός Οίκος Burberry φέρνει το Λονδίνο κοντά σου

“Tα αρώματα Her Eau de Parfum, Her Blossom Eau de Toilette, Her Eau de Parfum Intense και Her London Dream Eau de Parfum μεταφράζουν την ενέργεια του Λονδίνου με διάφορους τρόπους. Οι ίδιες αρωματικές νότες διαμορφώνονται σε διαφορετικές οσφρητικές οικογένειες, ενώ η ιστορία και το DNA παραμένουν τα ίδια. Κάθε κορίτσι μπορεί να επιλέξει ένα άρωμα ανάλογα με τη διάθεσή της ή την εποχή. Το Her London Dream είναι για αυθόρμητα και ζωντανά κορίτσια με ρομαντική καρδιά, δηλώνει ο οίκος Burberry προϊδεάζοντας μας για την εσάνς του νέου Eau de Parfum, Burberry Her London Dream.

 O Burberry παρουσιάζει το Her London Dream, μια μοντέρνα αλλά ρομαντική, ονειρική στιγμή, που βρίσκεται στην καρδιά του Λονδίνου. Απροσποίητα φυσικό, η επιτομή της στάσης του κοριτσιού Burberry, το Her London Dream, ζωντανεύει την ομορφιά και την ελευθερία των θολών ημερών στο Λονδίνο. Φωτεινό και συναρπαστικό, ενσωματώνει μια χαλαρή και νεανική αίσθηση στυλ.

Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού και του εξωτερικού κουτιού παραμένει ο ίδιος με τις προηγούμενες εκδόσεις, αλλά τώρα είναι σε μπεζ αποχρώσεις του υγρού και του κουτιού. Το μπουκάλι είναι εμπνευσμένο από ένα αρχειακό σχέδιο αρώματος Burberry και έχει εξελιχθεί σε αυτήν τη σκοτεινότερη εμφάνιση. Κατασκευασμένο από λείο, κυρτό γυαλί, μπορεί να εξατομικευτεί με χαραγμένα αρχικά σε μια χρυσή πλακέτα που κρέμεται από το λαιμό του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS