BEAUTYΟι καλύτερες επιλογές και συμβουλές για λιπαρές επιδερμίδες

Οι καλύτερες επιλογές και συμβουλές για λιπαρές επιδερμίδες

Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, σίγουρα ξέρετε πολύ καλά πως η εύρεση της κατάλληλης κρέμας προσώπου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Η ιδανική κρέμα θα πρέπει να ενυδατώνει, να έχει ανάλαφρη υφή για να απορροφάται εύκολα και oil-free σύνθεση για να μη φράζει τους πόρους και εντείνει τη λιπαρότητα και φυσικά να ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος. Ακολουθούν ορισμένες χρήσιμες συμβουλές για να κάνετε τη σωστή επιλογή, καθώς οι καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες:

Ο μύθος ότι η ενυδατική κρέμα περιττεύει στη skincare ρουτίνα του ακνεϊκού δέρματος, θέλουμε να ελπίζουμε πως έχει καταρριφθεί πια. Η λιπαρότητα που εκκρίνει η επιδερμίδα και η ενυδάτωση που απαιτεί, είναι δύο διαφορετικά πράγματα.

Όταν παραλείπεται η χρήση της ενυδατικής κρέμας και εντείνεται ο καθαρισμός με «σκληρά» προϊόντα, η επιδερμίδα λειτουργεί εξισορροπητικά και παράγει περισσότερο σμήγμα για να υπερκαλύψει αυτή την έλλειψη ενυδάτωσης. Η χρήση μιας oil free κρέμας προσώπου είναι αναγκαία, τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ.

Η σωστή επιλογή

Αναζητήστε στη συσκευασία του προϊόντος τις ενδείξεις oil free και no comedogenic. Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα, αναζητήστε στη λίστα των συστατικών το σαλικυλικό οξύ.

Η λίστα με τις επιλογές:

Ecological Compound, SISLEY
Smart™ Custom SPF15 Moisturizer Combination Oily, CLINIQUE
Visionnaire Day Cream, LANCOME
DayWear MatteOil-Control Anti-Oxidant Moisture Gel Crème, ESTEE LAUDER

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS