BEAUTYΟι καλύτερες εσάνς της άνοιξης είναι εδώ...

Οι καλύτερες εσάνς της άνοιξης είναι εδώ…

Εκφράζουν την προσωπικότητά μας, συμπληρώνουν κάθε εμφάνιση, παραμένουν χαραγμένα στη μνήμη όλων όσων συναναστρέφονται μαζί μας και φυσικά μας συντροφεύουν όπου κι αν βρεθούμε. Είναι το απαραίτητο του νεσεσέρ, αλλά και κάθε look.

Με τον ερχομό της άνοιξης η ανανέωση είναι το ζητούμενο για να αλλάξει και η διάθεση: φρέσκες, δροσερές μυρωδιές, ανθισμένοι κήποι, πρέπει να συνοδεύουν την αναζήτηση ενός νέου αρώματος που θα σε συνοδεύσει τη νέα σεζόν.


Το top 5 των αρωμάτωνς της άνοιξης είναι εδώ:







COLOGNE INTENSE VETIVER & GOLDEN VANILLA JO MALONE LONDON: Η νέα προσθήκη της συλλογής είναι το Vetiver & Golden Vanilla, στο οποίο εμπεριέχεται ο συνδυασμός δύο αγαπημένων συστατικών της Μαδαγασκάρης, άρρηκτα συνδεδεμένων με τις υπέροχες ακτές του νησιού και τις εξωτικά αρωματικές του διαδρομές.








CHLOE NOMADE ABSOLU DE PARFUM: Το νέο άρωμα Chloe Nomade Absolu περιγράφεται ως ένα σύγχρονο άρωμα ανεξαρτησίας, κομψότητας και περιπέτειας. Μια πιο έντονη εκδοχή του αρχικού, αποπνέει επιτήδευση και έναν φωτεινό, ελκυστικό συπρέ-φρουτώδη χαρακτήρα

PRIVA

TE BLEND WHITE SUEDE EAU DE PARFUM TOM FORD: Σε αυτό το κομψό άρωμα musk αιχμαλωτίζει την πρωτόγονη αίσθηση αυτών του δέρματος και του σουέτ -εύπλαστων, αισθησιακών υλικών-, χαρίζοντας τους νέα διάσταση με μια απρόσμενη μελωδία musk που ενισχύεται από νότες βελούδινων τριαντάφυλλων και ζεστού κεχριμπαριού.

MISS DIOR ROSE N’ROSES: Με το άρωμα αυτό δεν ήθελα να δημιουργήσω ένα τριαντάφυλλο αλλά την ενσάρκωση μιας πληθωρικής  λουλουδένιας έκρηξης. Ήθελα να αναβιώσω το δυνατό εκείνο αίσθημα της φύσης που ένιωσα όταν ήμουν παιδί και είδα για πρώτη φορά τα ανθισμένα λιβάδια του Μαΐου. Για μένα, το τριαντάφυλλο αντιπροσωπεύει αυτό ακριβώς το δέος. Ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν πιο κοντά στο λουλούδι” Francois Demachy

GUCCI BLOOM AMBROSIA DI FIORI EAU DE PARFUM INTENSE: Ενα Ανατολιτικό Λουλουδένιο άρωμα που από την πρώτη κιόλας στιγμή, προσπαθεί εντατικά να υπνωτίσει τις αισθήσεις σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS