BEAUTYΟι Καναδοί σχεδιαστές παρουσιάζουν το νέο διπλό τους αρωματικό project

Οι Καναδοί σχεδιαστές παρουσιάζουν το νέο διπλό τους αρωματικό project

Τα δίδυμα αδέρφια από τον Καναδά Dean και Dan Caten από τις αρχές του 1990 έχουν καταφέρει να κάνουν το brand name της Dsquared²,  ως ένα από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο και με τις ανατρεπτικές συλλογές τους να την αναδείξουν ως μια μάρκα σταθμό για την ανδρική μόδα. Πολυτελή ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ που συνδυάζουν διάφορα στυλ και απευθύνονται και στα δύο φύλα που θέλουν να διαφέρουν με τις ενδυματολογικές επιλογές τους.

Εκτός από τις fashionable προτάσεις τους το ενδιαφέρον μας κερδίζουν οι δύο νέες αρωματικές τους προτάσεις, το νέο διπλό τους project εμπνευσμένο από τι άλλο(;)το ξύλο! Βασισμένοι στα χαρακτηριστικά του όπως την ισχυρή, ανθεκτική και περίτεχνη δομή του, δημιούργησαν 2 νέα δυναμικά αρώματα που αντιπροσωπεύουν την γυναίκα και τον άντρα του σήμερα. Μια γυναίκα και ένα άντρα αισθησιακούς και με αυτοπεποίθηση στον εαυτό τους και την προσωπικότητά τους!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#D2Wood: a new scent defining the contemporary #Dsquared2 Man and Woman.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DSQUARED2 – Dean & Dan Caten (@dsquared2) στις

Οι Wood πρωταγωνιστές ζουν με πάθος, θετική ενέργεια και ώθηση σε κάθε τι καινούριο! Ψάχνουν ένα εκλεπτυσμένο άρωμα που να εκφράζει την αυθεντικότητα και το πάθος που τους χαρακτηρίζει!

Green Wood EDT για τον άντρα:
Ένα Aromatic, Woody άρωμα με ελεύθερο χαρακτήρα, έντονο και γεμάτο ενέργεια.
Red Wood EDT για τη γυναίκα:
Ένα αφρώδες και λαμπερό άρωμα με σύγχρονο πνεύμα.

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Ένα γραμμικό γυάλινο μπουκάλι με μια πολυτελή απλότητα που συμπληρώνει την αισθητική του αρώματος. Κάθε μπουκάλι έχει ένα μοναδικό καπάκι με μαγνητικό κλείσιμο φτιαγμένο από την υψηλότερη ποιότητα φλαμουριάς που φτιάχτηκε κομμάτι κομμάτι, προσφέροντας ένα επίπεδο χειροτεχνίας που έχει σχεδόν εξαφανιστεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS