BEAUTYΟι Kardashians #μένουνσπίτι και δημιουργούν

Οι Kardashians #μένουνσπίτι και δημιουργούν

Μετά από τις πετυχημένες συνεργασίες με τις αδερφές της Kylie, Khloe και Kourtney, η Kim Kardashian αποφάσισε, αυτή τη φορά να συνεργαστεί με τη μητέρα της, Kris Jenner δημιουργώντας το πρώτο τους κοινό άρωμα. Το πρώτο, δηλαδή, άρωμα μαμάς- κόρης. Αφορμή; Η Ημέρα της Μητέρας, τον Μάιο.

Η ανακοίνωση έγινε φυσικά, στο Instagram με τη μαμά και την κόρη να ποστάρουν στα προφίλ τους μια κοινή ασπρόμαυρη φωτογραφία από την καμπάνια, ποζάροντας με το τεράστιο μπουκάλι του αρώματος στη μέση.

«Με ενθουσιασμό ανακοινώνεται η κυκλοφορία του KKW X KRIS, της πρώτης αρωματικής συνεργασίας μεταξύ της Kim Kardashian και της Kris Jenner. Μαζί δημιούργησαν ένα διαχρονικό, ξυλώδες, με λευκά άνθη άρωμα, για την Ημέρα της Μητέρας, εμπνευσμένο από τις γυναίκες στη ζωή τους και την άνευ όρων αγάπη μεταξύ μητέρας και κόρης.

Το επίσημο λανσάρισμα του # KKWxKRIS θα γίνει στις 15 Απριλίου, αποκλειστικά στο kkwfragrance.com» αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό του brand,ενώ η Kim στο δικό της post πρόσθεσε «Ξέρω ότι θα αγαπήσετε να το φοράτε όσο και εγώ».

ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ

Όσο για το design του νέου αρώματος της Kim και της Kris, η αλήθεια είναι πως δεν θυμίζει σε τίποτα την αισθητική των υπόλοιπων αρωμάτων της KKW Fragrance.

«Ο σχεδιασμός του μπουκαλιού ήταν εμπνευσμένος από την ουδέτερη παλέτα χρωμάτων μέσα στο σπίτι μου, έχοντας πάντα κατά νου πως θα δείχνει όμορφο σε οποιοδήποτε μπάνιο ή μπουντουάρ. Επίσης σηματοδοτεί τον στενό δεσμό μεταξύ μητέρας και κόρης».

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS