ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΟι κρέμες ενυδάτωσης με χρώμα θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σου (μάθε...

Οι κρέμες ενυδάτωσης με χρώμα θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σου (μάθε γιατί)

Θέλεις κάτι παραπάνω από την ενυδατική σου. Ψάχνεις μια κρέμα που να συνδυάζει ενυδάτωση και κάλυψη με μια μόνο κίνηση, μία ενυδατική με χρώμα που θα εξασφαλίζει ένα φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις ολόκληρο μακιγιάζ.

Χωρίς να χρειάζεται να «φορτώνεις» την επιδερμίδα σου με πολλά προϊόντα ή foundation, οι ενυδατικές κρέμες με χρώμα είναι η ιδανική λύση. Χαρίζουν ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα, καλύπτουν τις όποιες ατέλειες, προσφέροντας ελαφριά ή μεσαία κάλυψη, απλώνονται εύκολα και συνήθως έχουν λεπτόρρευστη υφή. Η τέλεια επιλογή, αν θέλεις να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου.

Και επειδή η καραντίνα καλά κρατεί και τα zoom calls έχουν αρχίσει να αυξάνονται «επικίνδυνα», παρακάτω κάναμε μία λίστα με τις αγαπημένες μας ενυδατικές κρέμες με χρώμα. Τσέκαρέ τη!

  1. Το Phyto-Hydra Teint της Sisley ναι η νέα γενιά περιποίησης με χρώμα, η αποτελεσματικότητα της καθημερινής περιποίησης με ένα πέπλο χρώματος χάρη στην όλα σε ένα σύνθεσή του.

2. Η Dramatically Different™ Moisturizing BB-gel βάση της Clinique διαθέτει την Τεχνολογία Transforming Tint Release και χαρίζει 8 ώρες oil-free ενυδάτωσης και μία ιδέα χρώματος που αρχικά εμφανίζεται σε γκρι απόχρωση και έπειτα μεταμορφώνεται για να τελειοποιήσει τον δικό σου τόνο επιδερμίδας.

3. H GinZing™ SPF40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer της Origins είναι μία αναζωογονητική ενυδατική κρέμα με ελαφρύ χρώμα και δείκτη προστασίας SPF40 που ενυδατώνει, θρέφει, χαρίζει ενέργεια, τελειοποιεί την όψη και προστατεύει σε ένα μόλις βήμα!

4. Με φυσικά χρώματα που προσαρμόζονται σε κάθε χρωματικό τόνο, η Ac-Norm Tinted Cream της Frezyderm χαρίζει τέλεια κάλυψη και ένα αψεγάδιαστο πρόσωπο. Με αντηλιακά φίλτρα για επιπλέον προστασία. Μη φαγεσωρογόνο, δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει parabens.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS