BEAUTYΟι νέες αφίξεις στο χώρο της ομορφιάς που θα σε ενθουσιάσουν...

Οι νέες αφίξεις στο χώρο της ομορφιάς που θα σε ενθουσιάσουν (Βάλε τις στη λίστα σου)

Τα νέα στο χώρο της ομορφιάς δε σταματούν να κάνουν ποτέ την εμφάνισή τους. Καινούρια λανσαρίσματα, hot right now προϊόντα που δεν αργούν να γίνουν best sellers, θαυματουργά συστατικά και φρέσκες τάσεις και beauty gadgets είναι μόνο μερικά από τα οποία οι απανταχού λάτρεις της ομορφιάς έρχονται αντιμέτωπες.

Εμείς κάνοντας την αναζήτησή μας φυσικά, ανακαλύψαμε 5 beauty news που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου και πρέπει να γνωρίζεις.

1. Si in everything

Το Si Eau De Parfum Intense, του Giorgio Armani αποκαλύπτει μια πιο έντονη και πιο σοφιστικέ οσφρητική ερμηνεία του κλασικού γυναικείου αρώματος που αποπνέει αυτοπεποίθηση κι ενέργεια. Το ξεχωριστό μπουκάλι του Sì: είναι εντυπωσιακό και, ταυτόχρονα λιτό, τραβά αβίαστα το βλέμμα με τις λοξότμητες καμπύλες και το στιλπνό πώμα του.

2. Liquid kisses

Το νέο Rouge Allure Laque της Chanel προσφέρει έντονη λάμψη και σατέν εφαρμογή. Ταυτόχρονα, είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στο νερό, χαρίζοντας ενυδάτωση για 12 ώρες! Η μοναδική αίσθηση απαλότητας που προσφέρει στα χείλη σoy και η εξαιρετικά άνετη υφή κρατούν μέχρι και 10 ώρες. Ο διάσημος οίκος λανσάρει για πρώτη φορά υγρό κραγιόν σε 20 αποχρώσεις.

3. Get magnetized!

Η νέα μάσκαρα της Benefit ονομάζεται They’reReal! Magnet και χρησιμοποιεί τη «μαγνητική δύναμη» για να σχηματίσει βλεφαρίδες με ακραίο μήκος… Το πρωτοποριακό της βουρτσάκι διαθέτει μαγνητική ισχύ (έχει μαγνητικά φορτισμένο πυρήνα) και τραβά τη φόρμουλα του από τις άκρες των βλεφαρίδων για εξαιρετικό μήκος αλλά και γύρισμα. Παράλληλα, οι ειδικά σχεδιασμένες τρίχες ZigZag διαχωρίζουν και σχηματίζουν έως και 40% μεγαλύτερες βλεφαρίδες.

4. Natural Booster

Το Έλαιο Προσώπου Ημέρας ενυδατώνει σε βάθος, προσφέρει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή προστασία και ενισχύει τη φυσική λάμψη. Χρησιμοποίησέ 3 σταγόνες από το έλαιο, κάθε πρωί, πριν από την κρέμα ημέρας, ακολουθώντας τις κινήσεις μασάζ.Κλείδωσε την ομορφιά σου με τα Beesential Oils της APIVITA.

5. Νυχτερινή φροντίδα

Η σειρά Absolue της Lancôme εμπλουτίζεται με την αντιγηραντική Ultimate Repair Bi-Ampoule: Μια διφασική σύνθεση που συνδυάζει τα αγνά απεσταγμένα έλαια, τα tri-ceramides και το αποκλειστικό Premier Cru των γαλλικών τριαντάφυλλων, γι’ αναζωογόνηση της επιδερμίδας και ενίσχυση του δερματικού φραγμού κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS