ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΟι πιο πρακτικές συμβουλές για να διατηρήσεις το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά...

Οι πιο πρακτικές συμβουλές για να διατηρήσεις το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά (όσο τα κομμωτήρια είναι κλειστά)

Με όλα τα κομμωτήρια και ινστιτούτα ομορφιάς να παραμένουν κλειστά εδώ και μέρες, το ερώτημα «πώς να διατηρήσω το χρώμα των μαλλιών μου» είναι επίκαιρο. Ιδού τι μπορείς να κάνεις:

 

  1. Απόφυγε να τα λούζεις συχνά

Κάθε φορά που πλένεις τα μαλλιά σου, απομακρύνεται και λίγο χρώμα. Τα συχνά λουσίματα ακούγονται δελεαστικά όταν βρίσκεσαι στο σπίτι, ωστόσο ιδανικά θα πρέπει να περιορίζονται σε 2-3 φορές την εβδομάδα.

2. Τα κατάλληλα προϊόντα

Τώρα περισσότερο από ποτέ, θεωρείται αναγκαία η χρήση προϊόντων περιποίησης για βαμμένα μαλλιά, τα οποία θα βοηθήσουν το χρώμα να διατηρηθεί αναλλοίωτο για περισσότερο. Οι ενυδατικές μάσκες μαλλιών και τα heat protective sprays αποτελούν μια εξίσου σημαντική προσθήκη στη hair care ρουτίνα κάθε γυναίκας.

3. Απόφυγε την έκθεση στον ήλιο

Ο ήλιος σε αυτήν την περίπτωση είναι εχθρός σας καθώς οι ακτίνες UV μπορούν να ξεθωριάσουν το χρώμα. Απόφυγε τις βόλτες έξω ειδικά τομεσημέρι, προτίμησε να κάθεσαι στο μπαλκόνι τις απογευματινές μόνο ώρες που ο ήλιος δεν είναι τόσο έντονος και φρόντισε να καλύπτεις τα μαλλιά σου με ένα μεταξωτό μαντήλι, μια μπαντάνα ή ένα καπέλο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS