ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΟι συσκευές ομορφιάς που σου φτιάχνουν την επιδερμίδα και τη διάθεση

Οι συσκευές ομορφιάς που σου φτιάχνουν την επιδερμίδα και τη διάθεση

Ta beauty tools για την περιποίηση του προσώπου που κυκλοφορούν στην αγορά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τις εξειδικευμένες θεραπείες από επαγγελματίες σίγουρα όμως αποτελούν την καλύτερη εναλλακτική για το σπίτι.

Ανακάλυψε συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, που εξασφαλίζουν θεραπείες προσώπου επιπέδου spa χωρίς να εγκαταλείψεις την άνεση του σπιτιού σου.

Luna 2, Foreo

Συσκευή καθαρισμού με απαλές τρίχες σιλικόνης και τεχνολογία T-Sonic Pulsations. Παράγει 8.000 παλμικές δονήσεις ανά λεπτό, ανοίγει τους πόρους και απομακρύνει τους ρύπους, το σμήγμα και τα υπολείμματα του μακιγιάζ και προσφέρει τονωτικό μασάζ.

Jade Roller της Vitamasques

Βασισμένο στις θεραπευτικές ιδιότητες του νεφρίτη, ημιπολύτιμης πέτρας που χρησιμοποιείται από τον 7ο αιώνα, το Jade Roller κάνει την επιδερμίδα του προσώπου να δείχνει πιο υγιής και νεανική. Μετά την εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας ή ενός serum κάντε μασάζ με ανοδική κατεύθυνση και με 5 επαναλήψεις σε κάθε τμήμα του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι η πρόληψη των ρυτίδων, η μείωση της κατακράτησης υγρών, η εξαφάνιση των μαύρων κύκλων, η σύσφιξη των πόρων και η καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων ενυδάτωσης και αντιγήρανσης.

FACIAL DEEP SKIN CLEANSER της RIO

(στα Beauty Line): Eργαλείο για βαθύ καθαρισμό με πέντε διαφορετικά επίπεδα έντασης συμπεριλαμβανομένης της απολέπισης, μασάζ προσώπου, στοχευμένο καθαρισμό του T-zone και θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών -ώστε να μπορείς να επιλέξεις τη ρύθμιση.

Fraicheur Pink Ice Globes

Δύο γυάλινες μπάλες με πολύ σημαντικά οφέλη για την επιδερμίδα του προσώπου σου: Κάνε μασάζ για να συσφίξεις το δέρμα σου, μειώνει το μέγεθος των πόρων, το πρήξιμο και την ερυθρότητα. Επίσης ανακουφίζουν φυσικά τον πονοκέφαλο, αναζωογονεί, δροσίζει, και μειώνει τις ουλές από την ακμή. Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS