ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΟμορφιά αιχμής με εργαλεία που ανανεώνουν το πρόσωπο

Ομορφιά αιχμής με εργαλεία που ανανεώνουν το πρόσωπο

Tα beauty tools για την περιποίηση του προσώπου που κυκλοφορούν στην αγορά σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν τις εξειδικευμένες θεραπείες από επαγγελματίες σίγουρα όμως αποτελούν την καλύτερη εναλλακτική για το σπίτι. Mία από τις πιο σημαντικές μεθόδους αντιγήρανσης και διατήρησης της υγείας της επιδερμίδας παραμένει το μασάζ προσώπου.







1.    Jade Roller, της Vitamasque (στα Beauty Line): Βασισμένο στις θεραπευτικές ιδιότητες του νεφρίτη, ημιπολύτιμης πέτρας που χρησιμοποιείται από τον 7ο αιώνα, το Jade Roller κάνει την επιδερμίδα του προσώπου να δείχνει πιο υγιής και νεανική. Μετά την εφαρμογή μιας ενυδατικής κρέμας ή ενός serum κάντε μασάζ με ανοδική κατεύθυνση και με 5 επαναλήψεις σε κάθε τμήμα του προσώπου. Το αποτέλεσμα είναι η πρόληψη των ρυτίδων, η μείωση της κατακράτησης υγρών, η εξαφάνιση των μαύρων κύκλων, η σύσφιξη των πόρων και η καλύτερη απορρόφηση των προϊόντων ενυδάτωσης και αντιγήρανσης.

Ευεργετικές ιδιότητες

Το μασάζ τονώνει την κυκλοφορία του αίματος, και έτσι συμβάλλει δραστικά στη διατήρηση της υγιούς και λαμπερής όψης της επιδερμίδας. Επιπλέον, καθώς οι μύες του προσώπου χαλαρώνουν, μειώνονται τα επίπεδα του στρες. Μια από τις πιο σπουδαίες ευεργετικές της ιδιότητες είναι ότι κάνει τις ρυτίδες να δείχνουν λιγότερο έντονες, καθώς διεγείρονται οι ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης.


Iris Anti Wrinkle Eye Massager της Foreo (στα Debenhams & Glow): Εναλλασσόμενη τεχνολογία T-Sonic και απαλοί παλμοί με 2 τρόπους, που αναπαράγουν την αίσθηση του ασιατικού μασάζ στην περιοχή των ματιών με τα ακροδάχτυλα για εξομάλυνση των ρυτίδων και αναζωογόνηση της περιοχής γύρω από τα μάτια.

Το μασάζ προσώπου αποτελεί ιδανική προσθήκη στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σε κάθε ηλικία.



Facial Deep Skin Cleanser της Rio (στα Beauty Line):  Eργαλείο για βαθύ καθαρισμό με πέντε διαφορετικά επίπεδα έντασης συμπεριλαμβανομένης της απολέπισης, μασάζ προσώπου, στοχευμένο καθαρισμό του T-zone και θεραπεία για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών -ώστε να μπορείς να επιλέξεις τη ρύθμιση.

How to:

Ξεκίνα απλώνοντας στο πρόσωπό σου τον αγαπημένο σου ορό ή ενυδατική κρέμα. Το μασάζ προσώπου θα πρέπει να γίνεται με κυκλικές κινήσεις με ανοδική φορά, ξεκινώντας από το μεγάλο κόκκαλο στο στήθος, περνώντας από το λαιμό, το πηγούνι, το στόμα, τη μύτη, τα μάγουλα και την περιοχή γύρω από τα μάτια και καταλήγοντας στο μέτωπο. Αξίζει να σημειωθεί ότι θα πρέπει να ασκείται ελαφριά πίεση και να αφιερώνεται περίπου 1 λεπτό στο κάθε σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS