BEAUTYΟμορφιά & έντονοι ρυθμοί: Όταν η ζωή στην πόλη προκαλεί ρυτίδες

Ομορφιά & έντονοι ρυθμοί: Όταν η ζωή στην πόλη προκαλεί ρυτίδες

Η διαχρονική ομορφιά ξεκινά από την πρόληψη και πια αυτό το γνωρίζουν καλά οι γυναίκες κάθε ηλικίας. Ταυτόχρονα, οι περιβαλλοντικοί παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν οξείδωση των κυττάρων και να επιταχύνουν την εμφάνιση των πρώτων σημαδιών γήρανσης. Η ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού είναι απαραίτητη για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος του προσώπου από τους ρύπους.

Η γενετικά προγραμματισμένη γήρανση ευθύνεται μόλις για το 20-30% των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Για το υπόλοιπο 70%-80% ευθύνεται είναι η ζωή στην πόλη και η έκθεση στους περιβαλλοντικούς ρύπους. Το πλεονέκτημα της εξωγενούς πρόωρης γήρανσης που προέρχεται από εξωτερικούς παράγοντες του δέρματος, έναντι αυτών που προέρχονται από εσωτερικούς, είναι ότι σε σημαντικό βαθμό μπορεί να ελεγχθεί αλλάζοντας τον τρόπο ζωής και επιλέγοντας έξυπνα καλλυντικά προϊόντα.

Όλα όσα ευθύνονται

Υπεριώδης ακτινοβολία

Η UVA ακτινοβολία που είναι υπεύθυνη για τη φωτογήρανση, έχει ακριβώς την ίδια ισχύ όλο το χρόνο, ακόμα και όταν έχει συννεφιά σε αντίθεση με τη UVB που εξασθενεί το χειμώνα. Για αυτό το λόγο κρίνεται απαραίτητη η καθημερινή χρήση ενός αντηλιακού με υψηλό SPF για τη σωστή προστασία της επιδερμίδας.

Παθητικό κάπνισμα

Οι ουσίες που περιλαμβάνει ο καπνός των τσιγάρων, όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα, πολλαπλασιάζουν τις ελεύθερες ρίζες, επιταχύνοντας έτσι το σχηματισμό των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Το χρόνιο παθητικό κάπνισμα κάνει επίσης την επιδερμίδα να δείχνει θαμπή και άτονη.

Νέφος

Σκόνη και καυσαέρια αυτοκινήτων συνθέτουν ένα κοκτέιλ περιβαλλοντικών ρύπων, άκρως βλαβερό για την υγεία και καλή όψη της επιδερμίδας. Η χρόνια έκθεση στη ρύπανση της πόλης μεταφράζεται σε έντονη ξηρότητα, λεπτές γραμμές, ρυτίδες , δερματοπάθειες ή ακόμα και αλλεργίες.

Η ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ BEE RADIANT ΤΗΣ APIVITA

Η λύση

Για να αποφευχθεί η πρόωρη γήρανση του δέρματος απαιτείται καλλυντική ασπίδα από τους περιβαλλοντικούς ρύπους. Κορυφαία επιλογή αποτελεί η νέα BEE RADIANT, η σειρά περιποίησης προσώπου της Apivita που προλαμβάνει και καθυστερεί τα σημάδια γήρανσης, ενώ παράλληλα χαρίζει άμεσα ξεκούραστη και λαμπερή όψη που διαρκεί.

Ενισχύει την άμυνα των κυττάρων, ενεργοποιεί και αποτοξινώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντας ένα καλά ενυδατωμένο, πιο ελαστικό, πιο φωτεινό, πιο ξεκούραστο και νεανικό πρόσωπο.

Κρέμα-Gel για Σημάδια Γήρανσης & Ξεκούραστη Όψη με λευκή παιώνια και πρόπολη για μια καλά ενυδατωμένη, πιο ελαστική και νεανική επιδερμίδα που λάμπει

Βασιζόμενη πάντα στις εμπνεύσεις της, τη μέλισσα, τη φύση και την επιστήμη, η APIVITA συνδυάζει το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης με το εκχύλισμα λευκής παιώνιας καθώς και με άλλα πολύτιμα συστατικά όπως το γιασεμί, το dragon fruit και την κολοκύθα, προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ GEL-BALM ΝΥΧΤΑΣ ΓΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ και
ΛΕΠΤΟΡΕΥΣΤΟΣ ΟΡΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΛΑΜΨΗΣ ΓΙΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗ ΟΨΗ

Το πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης, αποτελεί ένα σταθερό και προστατευμένο εκχύλισμα πρόπολης, που όπως έχει αποδειχθεί με in vitro μελέτες, προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και μέγιστη αποτελεσματικότητα στην ενίσχυση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.


ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΑΤΙΩΝ

Η λευκή παιώνια, ένα από τα πιο όμορφα λουλούδια της Μεσογείου αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο λάμψης και φρεσκάδας και αυτό ακριβώς έρχεται να προσδώσει στην σειρά.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS