BEAUTYΠαλέτες σκιών: Το πολυεργαλείο του μακιγιάζ (τι να βάλεις στη λίστα με...

Παλέτες σκιών: Το πολυεργαλείο του μακιγιάζ (τι να βάλεις στη λίστα με τις αγορές σου)

Οι παλέτες σκιών είναι ένα από τα πιο εύχρηστα, πρακτικά μα και αγαπημένα μας προϊόντα. Με μία μόνο παλέτα μπορείς να δημιουργήσεις άπειρα looks στα μάτια, από πρωινά looks έως βραδινά και άκρως εντυπωσιακά.

Θέλεις μερικές συμβουλές για να αξιοποιήσεις όλες τις αποχρώσεις παλετών και να μην θεωρείς ότι οι παλέτες σου δεν αξιοποιούνται;

-Αν αυτές που μένουν συνήθως άθικτες είναι οι σκούρες σκιές, τότε φρόντισε να τις χρησιμοποιείς σαν eyeliner, δημιουργώντας εύκολα και γρήγορα smooth cat eye looks, για άκρως γοητευτικό αποτέλεσμα.

-Αν, έντονες αποχρώσεις όπως μπλε, μοβ, φούξια ή πράσινα, νομίζεις ότι δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάθε μέρα, κάνε ένα απλό και καθημερινό μακιγιάζ και αντί για μολύβι στις κάτω βλεφαρίδες, βάλε λίγη από αυτή τη σκιά. Μόλις έκανες το μακιγιάζ σου να ξεχωρίζει!

-Αν, τώρα, οι αποχρώσεις που χρησιμοποιείς πιο συχνά, έχουν κάνει ήδη μία τρύπα, τότε φρόντισε να τις αντικαταστήσεις με άλλες, μονές ή άλλων παλετών, προκειμένου να μην τελειώνουν τελείως, για να ξέρεις ότι κάθε φορά που θα έχεις μαζί σου αυτή την παλέτα, θα μπορείς να αξιοποιείς το 100% από αυτήν.

Οι παλέτες σκιών για να διαλέξεις τη δική σου αγαπημένη:

#1

BRONZE GODDESS AZUR THE SUMMER LOOK PALETTE

#2

5 COULEURS GLOW VIBES – LIMITED EDITION DIOR

#3

NORVINA PRO PIGMENT PALETTE VOL 2, ANASTASIA BEVERLY HILLS

#4

HYPNOSE PALETTE, LANCOME

#5

IN A FLASH EYE SHADOW PALETTE, BOBBI BROWN

#6

ESSENTIALIST EYE PALETTE, SHISEIDO

#7

TOTAL TEMPTATION EYESHADOW PALETTE, MAYBELLINE

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS