ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠανάδες, Κηλίδες, δυσχρωμίες: Πώς αντιμετωπίζονται καλύτερα;

Πανάδες, Κηλίδες, δυσχρωμίες: Πώς αντιμετωπίζονται καλύτερα;

Συνήθως κάνουν την εμφάνισή τους προς το τέλος του καλοκαιριού. Πρόκειται για το σουβενίρ που θα ευχόσουν να μην είχες πάρει κατά τη διάρκεια των διακοπών σου. Ο λόγος για τις πανάδες, τις αντιαισθητικές κηλίδες που σχηματίζονται στο πρόσωπο ακόμα και στο σώμα και οι περισσότερες γυναίκες αδυνατούν να καταπολεμήσουν. Από τι προκαλούνται και πώς φεύγουν οι πανάδες τελικά;

Τι είναι οι πανάδες/δερματικές κηλίδες;

Οι πανάδες ή κηλίδες είναι δυσχρωμίες του δέρματος οι οποίες δημιουργούνται λόγω αυξημένης έκκρισης μελανίνης σε περιοχές του δέρματος. Μπορούν να παρουσιαστούν σε διάφορα μεγέθη και με διαφορετική ένταση χρώματος. Συνήθως εμφανίζονται στο πρόσωπο, στο λαιμό, στα χέρια και στο ντεκολτέ, αλλά μπορεί να εμφανιστούν και άλλα σημεία του σώματος που εκτίθενται στον ήλιο. Οι πανάδες/κηλίδες δεν προκαλούν πόνο ή άλλες ενοχλήσεις, αλλά είναι κυριώς ένα αισθητικό πρόβλημα.

Πώς δημιουργούνται;

Ο κυριότερος λόγος δημιουργίας των πανάδων είναι η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο. Γι’ αυτό το λόγο είναι πιο έντονες την περίοδο του καλοκαιριού. Η υπεριώδης ακτινοβολία (UV) του ήλιου ενεργοποιεί τα μελανοκύτταρα.

Η πιθανότητα εμφάνισης πανάδων αυξάνεται κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης ή σε περίοδο λήψης αντισυλληπτικών χαπιών ή άλλων ορμονικών θεραπειών. Οι μεταβολές στις ορμόνες μπορεί να δημιουργήσουν πανάδες.

Κάποιοι άλλοι λόγοι που επηρεάζουν τη δημιουργία των πανάδων είναι η χρήση καλλυντικών που δεν επιτρέπεται να φοράς το πρωί, η αποτρίχωση σε συνδυασμό με την άμεση έκθεση στον ήλιο, η ηλικία και η κληρονομικότητα.

Πώς αντιμετωπίζονται;

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να καταπολεμηθούν οι πανάδες που βρίσκονται σε αρχικό στάδιο είναι με την εφαρμογή λευκαντικών κρεμών και την εντατική απολέπιση. Η KORFF προσφέρει τη λύση κατά των πανάδων/κηλίδων με τη σειρά White Silk.

Οι περισσότερες πανάδες/κηλίδες μειώνονται ή εξαφανίζονται κατά τη χειμερινή περίοδο. Αν όμως είναι μόνιμες και έντονες χρειάζεστε μια εξειδικευμένη σειρά προϊόντων η οποία θα βοηθήσει στον αποχρωματισμό τους.

Η σειρά White Silk είναι ιδανική για την αντιμετώπιση των δυσχρωμιών του δέρματος, ενώ παράλληλα προσφέρει και αντιγηραντική προστασία.

Η σειρά έχει σαν βασικά συστατικά:

•       Το Οξύ Kojic το οποίο έχει αντιοξειδωτική δράση

•       Τα α-υδροξυ οξέα τα οποία συμβάλουν στην μείωση ρυτίδων

•       Την Βιταμίνη PP η οποία ενυδατώνει

•       Το Φυτικό Οξύ το οποίο προσφέρει λάμψη



Η κρέμα ημέρας της σειράς White Silk: Face Cream SPF50+ βοηθά στην μείωση των πανάδων / κηλίδων ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει την εμφάνιση νέων, χάρη στη αντιηλιακή προστασία με δείκτη SPF50 που προσφέρει.
Παράλληλα, το ελαφρύ της χρώμα προσφέρει κάλυψη και μια ομοιόμορφη όψη.


Τη νύχτα η θεραπεία ολοκληρώνεται με τα White Silk Exfoliating Pads, τα οποία είναι απολεπιστικά pads που θα ετοιμάσουν το δέρμα για την θεραπεία νύχτας.


Τέλος μετά την απολέπιση συστήνεται η χρήση του θεραπευτικού τζελ White Silk Localized Gel το οποίο χρησιμοποιείται με ακρίβεια μόνο πάνω στις πανάδες και τα σημάδια.

Μπορείς να βρεις τα προϊόντα της KORFF σε επιλεγμένα φαρμακεία.

Τοπικός αντιπρόσωπος: George Petrou Ltd

Τηλ.: 22757277

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS