ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠέντε γυναίκες που εμπνέουν με το στυλ και την ομορφιά τους

Πέντε γυναίκες που εμπνέουν με το στυλ και την ομορφιά τους

Ο κόσμος της ομορφιάς είναι αδιαμφισβήτητα γεμάτος με κανόνες και ενώ πολλοί από αυτούς έχουν λόγο ύπαρξης -έντονα χείλη με φυσικό eye look και smokey eyes πάντα με nude κραγιόν-, η αλήθεια είναι ότι αυτοί που τους σπάνε περνάνε καλύτερα και εμπνέουν περισσότερο τους makeup lovers. Ποιες είναι οι 5 διάσημες γυναίκες που πραγματικά μεταμορφώνονται;

Zoë Kravitz

Ανάμεσα σε τόσες celebrities που λατρεύουν το full glam, η πρωταγωνίστρια της σειράς The Big Little Lies προτιμά τη natural οδό και επιλέγει για το κόκκινο χαλί μακιγιάζ που αναδεικνύει την ομορφιά της και δεν καλύπτει τις φακίδες της. Λατρεύει επίσης να πειραματίζεται με τα μαλλιά της, είτε αυτό λέγεται μακριά κοτσιδάκια ράστα είτε micro pixie cut.

Yara Shahidi

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Grown-ish έχει αναδειχθεί σε πραγματικό beauty και fashion icon τα τελευταία χρόνια: «Αντί να επαναπροσδιορίσουμε την ομορφιά, ας την αποπροσδιορίσουμε. Ας γιορτάσουμε ο ένας τον άλλον», έχει πει σε συνέντευξή της. Χωρίς να φοβάται για τα πιθανά αρνητικά σχόλια, η Ιρανοαμερικανίδα ηθοποιός συχνά φωτογραφίζεται στο κόκκινο χαλί με εξαντρίκ χτενίσματα και μίνιμαλ μακιγιάζ, κάνοντας φρέσκιες προτάσεις στο χώρο της ομορφιάς.

Zendaya

Πρόκειται για μία από τις λίγες γυναίκες που κάνουν μόνες τους το μακιγιάζ τους για το κόκκινο χαλί και δεν χάνει ευκαιρία να αποδείξει ότι η συμβατική ομορφιά δεν είναι το μόνο είδος που θα πρέπει να είναι αποδεχτό το 2019. Ο «χαμελαίοντας» του Hollywood, έχει αποδείξει περίτρανα ότι μπορεί να δείχνει υπέροχη είτε έχει φριζαρισμένα άφρο μαλλιά, είτε κοντό καρέ με αφέλειες, είτε updos αλά πριγκίπισσα της Disney.

Kristen Stewart

Η Stewart, μία από τις αγαπημένες μούσες του Karl Lagerfeld από τότε που τελείωσε το sequel του Twilight, άλλαξε τελείως την εμφάνισή της, υιοθετώντας ένα περισσότερο ανδρόγυνο look. Δεν φοβάται τις μεγάλες αλλαγές και γι’ αυτό συχνά πειραματίζεται με τα μαλλιά της βάφοντάς τα απρόσμενα χρώματα και χτενίζοντάς τα με rocker chic τρόπους.

Lucy Boynton

Οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί δεν απογοητεύουν ποτέ. Από τολμηρές βλεφαρίδες έως neon χείλη συνδυασμένα με έντονα μάτια, η πρωταγωνίστρια της σειράς The Politician, αγνοεί τους συμβατικούς κανόνες μακιγιάζ και χαράζει το δικό της μονοπάτι στο χώρο της ομορφιάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS