BEAUTYPerfect eyebrows: Ποιο προϊόν θα βάλει στην άκρη το τσιμπιδάκι σου;

Perfect eyebrows: Ποιο προϊόν θα βάλει στην άκρη το τσιμπιδάκι σου;

H φυσική ομορφιά έρχεται στο προσκήνιο και το τσιμπιδάκι μπαίνει στο περιθώριο. Ένα προϊόν υπόσχεται να αυξήσει την ένταση στα φρύδια σου κάνοντάς τα να δείχνουν πιο γεμάτα. Μιλάμε για τη μάσκαρα ή αλλιώς το brow gel. Η διάφανη ή με χρώμα μάσκαρα είναι το προϊόν που χρειάζεται κάθε γυναίκα στο νεσεσέρ της για να ορίσει το επιθυμητό σχήμα των φρυδιών της.

Φρύδια πυκνά και γεμάτα: αυτό είναι το χαρακτηριστικό που αναζητούν οι περισσότερες γυναίκες σήμερα.

Αν έχεις πολλά κενά και πρέπει να τα γεμίσεις, αρχικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μολύβι ή σκιά.

Ύστερα, επίλεξε μία μάσκαρα φρυδιών σε απόχρωση κοντινή ή ελαφρώς πιο σκούρα από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σου και χτένισε τα προς τη φορά που θέλεις να ορίσεις το σχήμα τους.

Αν είσαι από τις «τυχερές» που το φρύδι τους είναι τρομερά πυκνό ή απλά δεν το έχεις πειράξει ποτέ, τότε, δεν έχεις παρά να αγοράσεις μία διάφανη μάσκαρα φρυδιών και απλά να φτιάχνεις το σχήμα τους.

Ιδανικά να χτενίζεις προς τα πάνω τις εσωτερικές πλευρές και από τη μέση και προς τις εξωτερικές γωνίες να τα χτενίζετε πλαγιαστά, με μία ελαφριά κλίση προς τα πάνω.

Πειραματίσου στον καθρέφτη μόνη σου για να βρεις το σχήμα που ταιριάζει στο πρόσωπό σου. Τέλος, να αφήνεις μερικά λεπτά να περνούν για να στεγνώσει η μάσκαρα πριν εφαρμόσεις οποιοδήποτε άλλο προϊόν στο πρόσωπό σου.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS