ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYPerfect, Marc Jacobs: Έτσι θα εκφράσεις τον αληθινό σου εαυτό

Perfect, Marc Jacobs: Έτσι θα εκφράσεις τον αληθινό σου εαυτό

Ένα τατουάζ στον καρπό του δεξιού χεριού με τη λέξη ‘Perfect’ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για το Marc Jacobs να δημιουργήσει το νέο του άρωμα.

Η πεποίθηση του Marc Jacobs «Είμαι τέλειος όπως ακριβώς είμαι. Έκανα αυτό το τατουάζ για να μου θυμίζει πως όταν κοιτώ τον εαυτό μου και εύχομαι να μπορούσα να ήμουν πιο δυνατός σε κάποιον τομέα, να μπορώ να λέω όχι, είμαι ακριβώς όπως θα έπρεπε να ήμουν τη συγκεκριμένη στιγμή. Επομένως, τέλειος»

Όπως ακριβώς το τατουάζ του, το Perfect Marc Jacobs θέλει να ενθαρρύνει και να εκφράσει τον αληθινό εαυτό όποιου το φορά.  Είναι μια πολύχρωμη ιστορία από αντιθέσεις, το αληθινό στυλ του Marc Jacobs, το όποιο παρουσιάζεται μέσα από την καμπάνια του αρώματος και τον σχεδιασμό του.

Μοντέρνο, λαμπερό και θηλυκό, το Perfect Marc Jacobs είναι ένα άνετο floral άρωμα με εθιστική ποιότητα. Δημιουργημένο από τον αρωματοποιό Michalon-Bertier της Iff, τέλεια είναι μία πρωτότυπη άλλα και αρμονική σύγκρουση από φρέσκιες floral και απαλές-λείες συμφωνίες.

Στην αληθινή μόδα του Marc Jacobs, το μπουκάλι είναι κατασκευασμένο με μια φινέτσα αναμεμειγμένη από κλασικά και απρόσμενα στοιχεία.  

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS