BEAUTYΠες αντίο στους μαύρους κύκλους και απόκτησε καθαρό βλέμμα!

Πες αντίο στους μαύρους κύκλους και απόκτησε καθαρό βλέμμα!

Εάν θέλεις να πεις «αντίο» στα κουρασμένα με μαύρους κύκλους  μάτια και να αποκτήσεις αψεγάδιαστο πρόσωπο, δοκίμασε τα απίστευτα beauty tips που συγκεντρώσαμε.

 

Photo taken in San Francisco, United States

Κάνε μασάζ

Δε χρειάζεται να αιτιολογήσουμε πόσο σημαντικό είναι το μασάζ στο σημείο κάτω από τα μάτια, αφού ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και ταυτόχρονα περιορίζει το πρήξιμο. Μπορείς είτε να το επιχειρήσεις με τα δάχτυλά σου είτε με κάποιο jade roller, που θα έχεις βάλει προηγουμένως στο ψυγείο. Η κρύα θερμοκρασία σε συνδυασμό με το θαυματουργό αυτό εργαλείο ομορφιάς, θα σου χαρίσουν απίθανα αποτελέσματα.

Το θαυματουργό φακελάκι από τσάι

Άλλο ένα κόλπο που γνωρίζουν πολύ καλά και οι makeup artists και εφαρμόζουν στα μοντέλα τους πριν από κάποιο fashion show αλλά και οι απανταχού beauty lovers, που θέλουν να έχουν ξεκούραστο βλέμμα, δίχως μαύρους κύκλους και πρήξιμο. Ο λόγος για τα θαυματουργά φακελάκια τσαγιού, τα οποία μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάτω από τα μάτια σου, αφήνοντας τα για τρία λεπτά. Η φυσική καφεΐνη, που υπάρχει στο τσάι θα ενεργοποιήσει την κυκλοφορία του αίματος και θα μειώσει το ενοχλητικό πρήξιμο, που δημιουργείται σε εκείνη την περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS