ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠιο φρέσκια και νεανική επιδερμίδα σε λιγότερο από ένα μήνα με τη...

Πιο φρέσκια και νεανική επιδερμίδα σε λιγότερο από ένα μήνα με τη βοήθεια της Thalgo

Οι ρυτίδες είναι από τα πρώτα σημάδια γήρανσης που απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες δεν εξαρτώνται αποκλειστικά από την ηλικία αλλά από την εμπειρία και τον τρόπο ζωής. Η απλή αντανάκλαση της έκφρασης (δηλαδή οι ρυτίδες έκφρασης) γύρω στα 30, γίνονται πιο ορατές και βαθύτερες με την πάροδο του χρόνου. Οι συναισθηματικές εμπειρίες και η επαναλαμβανόμενη έκθεση στον ήλιο επιταχύνουν και ενισχύουν πρόωρα την εμφάνισή τους.

Η γοητεία των λεπτών γραμμών που σχηματίζονται από το γέλιο (laugh lines) γύρω από τα μάτια εξαφανίζεται. Οι ρυτίδες «μεταφέρουν» αρνητικές εκφράσεις που δεν αντικατοπτρίζουν πάντα το πώς νιώθουμε μέσα μας. Σπάνια τις καλωσορίζουμε με χαρά, έτσι καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι οι ρυτίδες αντιπροσωπεύουν τον νούμερο ένα λόγο για να δούμε ένα πλαστικό χειρουργό ή ένα δερματολόγο.

Αυτές είναι οι μικρές και οι μεγάλες ατέλειες, που κληροδοτεί το πέρασμα του χρόνου, ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι έντονες κλιματικές αλλαγές στην επιδερμίδα, στερώντας της τη φυσική λάμψη και τη νεανικότητα της. Είναι σαφές πως έχει έρθει η ώρα να ανανεώσεις τη ρουτίνα περιποίησης της, ενσωματώνοντας σε αυτήν καινοτόμα και εξειδικευμένα προϊόντα, που θα της χαρίσουν νέα πνοή.

Για να γεμίσουν ακόμα και οι πιο βαθιές ρυτίδες η THALGO δημιούργησε το

HYALU-PROCOLLAGÈNE:

Το πρώτο τριπλό filler για διόρθωση με τη δύναμη των θαλάσσιων συστατικών

[3 υαλουρονικά οξέα + θαλάσσιο κολλαγόνο]

1 ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΙ

2 ΛΕΙΑΝΕΙ

3 ΓΕΜΙΖΕΙ

Η πρώτη επαγγελματική θεραπεία της THALGO κατά των ρυτίδων σε συνδυασμό με Roller Boosters

Η ΣΕΙΡΑ HYALU-PROCOLLAGÈNE

Για να διορθώσουν ακόμα και τις πιο βαθιές ρυτίδες τα επιστημονικά εργαστήρια της THALGO ανάπτυξαν ένα νέο ενεργό συστατικό: το θαλάσσιο κολλαγόνο που προέρχεται από το μικροβίωμα του ωκεανού. Αυτό το υψηλής αποτελεσματικότητας ενεργό συστατικό, σε συνδυασμό με 3 υαλουρονικά οξέα ενεργεί στις διαφορετικές στιβάδες του δέρματος από την εξωτερική μέχρι την πιο βαθιά για τριπλή διόρθωση των ρυτίδων.

Για να παρατείνεις τα αποτελέσματα της θεραπείας HYALU-PROCOLLAGÈNE FILLER, που μπορείς να απολαύσεις σε ένα ινστιτούτο αισθητικής, η THALGO «κλείδωσε» τις επαγγελματικές της φόρμουλες σε πέντε προϊόντα καθημερινής περιποίησης της επιδερμίδας και ένα συμπλήρωμα διατροφής για τριπλή επανόρθωση των ρυτίδων από μέσα προς τα έξω.

HYALU-PROCOLLAGÈNE

Τρία προϊόντα περιποίησης για διόρθωση των ρυτίδων

[3 υαλουρονικά οξέα και θαλάσσιο κολλαγόνο]

+ μονοδόσεις κολλαγόνου 10 000 mg

1.INTENSIVE WRINKLE-CORRECTING SERUM

Γεμίζει τις ρυτίδες/Διορθώνει την όψη

Ένα υπέρ-συμπυκνωμένο σέρουμ με τρία υαλουρονικά οξέα και θαλάσσιο κολλαγόνο εμπλουτισμένο και με φυσικό εκχύλισμα παρόμοιο της ρετινόλης. Ένα booster ανανέωσης και διαφοροποίησης κυττάρων αυτό το οργανικό εκχύλισμα απολεπίζει την επιδερμίδα και άμεσα την ομαλοποιεί. Μετά από χρήση 14 ημερών το Intensive Wrinkle-Correcting Serum ενισχύει, ενδυναμώνει την επιδερμίδα και μειώνει τις υφιστάμενες ρυτίδες. Το πρόσωπο δείχνει πιο νεανικό.

Η υφή του είναι διάφανη και λεπτόρρευστη με φρέσκιες θαλάσσιες νότες. Μπορεί να εφαρμοστεί πρωί και βράδυ πριν την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό.

2. WRINKLE-CORRECTING RICH CREAM

Γεμίζει τις ρυτίδες/Θρέφει την επιδερμίδα

Η πλούσια σε υφή κρέμα ενυδάτωσης Wrinkle-Correcting Rich Cream συνδυάζει στη σύνθεσή της τα τρία υαλουρονικά οξέα και το θαλάσσιο κολλαγόνο για καθημερινή ενίσχυση της επιδερμίδας, λείανση και σταδιακό γέμισμα σε όλες τις ρυτίδες που προϋπάρχουν.  Ενισχυμένη με ένα σύμπλεγμα από φυτικά βούτυρα και έλαια  βοηθά στην ενίσχυση των απαραίτητων λιπιδίων για το δέρμα. Ο επιδερμικός φραγμός ενισχύεται και μειώνεται η απώλεια υγρασίας. Το δέρμα θρέφεται και ανακτά την ελαστικότητά του. Η πλούσια υφή της Wrinkle-Correcting Rich Cream που διορθώνει τις ρυτίδες, θρέφει το ξηρό δέρμα καθημερινά, αφήνοντάς το απαλό και βελούδινο.  Διατίθεται και σε gel cream για τις ανάγκες του κανονικού και μεικτού δέρματος. Ενισχυμένη με αλόε βέρα η Wrinkle-Correcting Gel-Cream  προσφέρει σταδιακή μείωση των ρυτίδων και ματ εφέ όλη μέρα.

Εφάρμοσε πρωί και βράδυ σε καθαρό πρόσωπο.

3. WRINKLE-CORRECTING PRO MASK

Γεμίζει τις ρυτίδες/Ενισχύει την επιδερμίδα

Στην καρδιά της φόρμουλας- εμπνευσμένης από επαγγελματίες-μάσκας προσώπου τα 3 υαλουρονικά οξέα και το θαλάσσιο κολλαγόνο είναι υπέρ-ενεργοποιημένα. Αυτή η συμπυκνωμένη μάσκα προσφέρει στην επιδερμίδα το εφέ μιας θεραπείας με filler. Σε διάστημα 10 λεπτών η Wrinkle-Correcting Pro Mask άμεσα ενισχύει το δέρμα εξομαλύνει την υφή της επιδερμίδας και γεμίζει τις ρυτίδες. Το πρόσωπο δείχνει πιο νεανικό και λαμπερό μετά την εφαρμογή, όλη μέρα. Η φρέσκια gel υφή της μάσκας εφαρμόζεται εύκολα χάρη απλικατέρ βουρτσάκι της. Εφάρμοσε ξεκινώντας από το μέσο του προσώπου με φορά προς τα έξω, απλώνοντας το προϊόν ομοιόμορφα. Με την άκρη του απλικατέρ εναπόθεσε την ενεργή φόρμουλα της μάσκας στην «καρδιά» των ρυτίδων. Χρησιμοποίησε την μία με δύο φορές την εβδομάδα σε καθαρό πρόσωπο για περίπου 10 λεπτά.

4. WRINKLE-CORRECTING PRO EYE PATCHES

Γεμίζουν τις ρυτίδες/Ενισχύουν την περιοχή των ματιών

Τα επιθέματα ματιών ή αλλιώς eye patches μεενισχυμένο υαλουρονικό φωτίζουν την περιοχή γύρω από τα μάτια και μειώνουν δραστικά τις ρυτίδες. Το βλέμμα παραμένει δροσερό και φρέσκο πολλές ώρες μετά τη χρήση τους. Εργονομικά τέλειες στο περίγραμμα των ματιών, εφαρμόζονται εύκολα, δεν έχουν άρωμα και το αποσυμφορίζουν γρήγορα την περιοχή κάτω από τα μάτια. Εφάρμοσε για 10 λεπτά όταν νιώθεις ότι το έχεις ανάγκη,τοπρωί όταν ξυπνήσεις το βράδυ πριν κοιμηθείς ή πριν από μία σου έξοδο.

Κατάλληλες για ευαίσθητα μάτια και για όσους φορούν φακούς επαφής. Οφθαλμολογικά ελεγμένες και ιδιαίτερα ανθεκτικές.

Pro Tips

 Βάλε τις στο ψυγείο πριν από τη χρήση γι’ άμεσα αναζωογονητικό αποτέλεσμα.

 Αφού τις έχεις εφαρμόσει κάνε ελαφρύ μασάζ με ταμποναριστές κινήσεις από μέσα προς τα έξω.

 Εφάρμοσε πριν το μακιγιάζ σου για λαμπερό επαγγελματικό αποτέλεσμα.

5. COLLAGÈNE 10 000

Αντιγηραντικό πόσιμο κολλαγόνο σε μονοδόσεις

 [10,000 mg καθαρού θαλάσσιου κολλαγόνου + σελήνιο και ψευδάργυρο]

Καθημερινά αυτό αντιγηραντικό «σφηνάκι» κολλαγόνου, προσφέρει 10,000 mg από πατενταρισμένο θαλάσσιο κολλαγόνο -την υψηλότερη συγκέντρωση που μπορεί να πάρεις κάθε μέρα. Τα θαλάσσια πεπτίδια ενισχύουν τη σύνθεση του κολλαγόνου και του υαλουρονικού οξέος στο δέρμα, βοηθώντας το γέμισμα τω ρυτίδων εκ των έσω. Οι μονοδόσεις από υπέρ συμπυκνωμένο θαλάσσιο κολλαγόνο συνδυάζουν στη φόρμουλά τους ψευδάργυρο, υπεύθυνο για τη διαδικασία του κυτταρικού μεταβολισμού που συντείνει στην εξομάλυνση των ρυτίδων. Το σελήνιο από την άλλη είναι αντιοξειδωτικό και κρατά το δέρμα λαμπερό και υγιές.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS