BEAUTYΠλούσια, υγιή μαλλιά με την ιταλική υπεροχή της Alfaparf Milano

Πλούσια, υγιή μαλλιά με την ιταλική υπεροχή της Alfaparf Milano

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην θέλει υγιή και πλούσια μαλλιά με όγκο. Τα μυστικά για να τα αποκτήσεις κρύβονται σε απλές καθημερινές συνήθειες.

#1

Για πραγματικά εντυπωσιακά μαλλιά χρειάζεται καταρχήν να έχεις ισορροπημένη διατροφή που συμπεριλαμβάνει ένα καθημερινό διαιτολόγιο πλούσιο σε καλά λιπαρά που είναι απαραίτητο για πλούσια και υγιή μαλλιά. Φρόντισε να καταναλώνεις μεγάλη ποσότητα καλής ποιότητας πρωτεΐνης και καλά λιπαρά, όπως το ελαιόλαδο, και τα Ω3, σολομό, αβοκάντο, ξηρούς καρπούς λαχανικά και φρούτα.

#2

Ένα δεύτερο μυστικό για υγιή μαλλιά είναι και η μείωση της χρήσης των heat tools που μπορεί να αλλάξει δραματικά την υγεία των μαλλιών. Εάν δεν μπορείς να αποχωριστείς το σεσουάρ και την πρέσα, τότε η χρήση ενός heat protectant spray είναι αυτό που χρειάζεσαι για την προστασία τους από τη θερμότητα.

#3

Τρίτο στη σειρά έρχεται το τακτικό βούρτσισμα μαλλιών, θα βοηθήσει επίσης στην απολέπιση του τριχωτού της κεφαλής και την απομάκρυνση των νεκρών τριχών. Η χρήση πλαστικών βουρτσών αντενδείκνυται καθώς μπορούν να καταστρέψουν τα μαλλιά και να αυξήσουν το φριζάρισμα.

#4

Και τέλος έρχεται το γεγονός ότι πρέπει να μάθεις ότι οι διαφορετικοί τύποι μαλλιών απαιτούν συγκεκριμένα προϊόντα που καλύπτουν τις ακριβείς ανάγκες τους. Διάσημη hair stylist υποστηρίζει πως οι γυναίκες με λεπτή τρίχα θα πρέπει να επιλέγουν σαμπουάν και κοντίσιονερ για όγκο, ενώ εκείνες με πιο χοντρή τρίχα, θα πρέπει να προτιμούν τα προϊόντα που ελέγχουν το φριζάρισμα.

Που θα βρεις τα πλέον επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών που αναδεικνύουν την πραγματική τους ομορφιά;

Η Alfaparf Milano δημιούργησε τη σειρά προϊόντων περιποίησης μαλλιών Semi Di Lino, για να το κάνει το όνειρό σου πραγματικότητα! Η σειρά χαρακτηρίζεται από την προηγμένη τεχνολογία της και την υψηλή της ποιότητα, χάρη στη μακροχρόνια έρευνα και τις πιστοποιημένες καινοτομίες της.

Η Alfaparf Milano φέρει στο όνομά της, μια από τις σημαντικότερες πρωτεύουσες μόδας στον κόσμο, και αυτό αποτελεί εγγύηση για την παρακολούθηση των πιο hot τάσεων και συνεργασίες με τους κορυφαίους παγκόσμιους στυλίστες μαλλιών, για να παρέχει την πιο πολυτελή φροντίδα μαλλιών για κάθε τύπο μαλλιών.

Για τη φροντίδα που τα μαλλιά σου αξίζουν, εμπιστεύσου την ιταλική φινέτσα των προϊόντων και fall in love με τα σαμπουάν, μαλακτικά μαλλιών, μάσκες, ορούς, τζελ styling, hairsprays, λαδάκια και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς!

Η Semi Di Lino της Alfaparf Milano, είναι η εγγύησή σου για ποιότητα. Κατευθείαν από τους καλύτερους επαγγελματίες hairstylists, στα χέρια σου – είναι ό,τι ακριβώς τα μαλλιά σου χρειάζονται και αναζητούν.

Η Alfaparf Milano φέρει στο όνομά της, μια από τις σημαντικότερες πρωτεύουσες μόδας στον κόσμο, και αυτό αποτελεί εγγύηση για την παρακολούθηση των πιο hot τάσεων και συνεργασίες με τους κορυφαίους παγκόσμιους στυλίστες μαλλιών, για να παρέχει την πιο πολυτελή φροντίδα μαλλιών για κάθε τύπο μαλλιών.

Το καταπληκτικό αυτό brand φέρνει στην Κύπρο η Andis Michaelides Trading House, μια εταιρεία με μεγάλη γκάμα από beauty brands, ενώ τα προϊόντα διατίθενται αποκλειστικά σε κομμωτήρια και σπα ομορφιάς σε όλη την Κύπρο.

Facebook: https://www.facebook.com/amth.cyprus

Instagram: https://www.instagram.com/amth.cy/

Website: https://www.andismichaelides.com

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS