ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠοια είναι ακριβώς η αποστολή του οργανισμού La Mer Blue Heart; (Μάθε...

Ποια είναι ακριβώς η αποστολή του οργανισμού La Mer Blue Heart; (Μάθε και εσύ)

Η θάλασσα είναι η πηγή τόσων πολλών θαυμάτων: του οξυγόνου που μας συντηρεί, της τροφής που μας θρέφει, ακόμα και για τα φύκια που τροφοδοτούν τις συνθέσεις των πολύτιμων προϊόντων του οίκου La Mer. Σε αντάλλαγμα αυτών των δώρων από τη θάλασσα, o οίκος υπόσχεται την προστασία της – ενέργεια που εκτιμάται με πάνω από 15 χρόνια βοήθειας στην προσπάθεια διατήρησης των ωκεανών σε όλο τον κόσμο.

Ο μπλε πλανήτης μας, οι χτύποι της καρδιάς μας. Περιέχουν και τα δύο σχεδόν το ίδιο ποσοστό νερού, μία αναλογία τόσο ακριβής που είναι αδύνατο να θεωρηθεί σύμπτωση. Με αυτό το δεδομένο, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να διαχωρίσουμε τον εαυτό μας από τη θάλασσα. Η ευημερία του ωκεανού είναι και δική μας ευημερία.

Το 2017 ο οίκος La Mer ιδρύει τον La Mer Blue Heart Oceans Fund ως ένα μέσο να πραγματοποιεί φιλανθρωπικές συνεισφορές που ενισχύουν τις προσπάθειες προστασίας των ωκεανών. Το 2018 η υποστήριξη του Οργανισμού Oceano Azul Foundation οδηγεί στην ανακάλυψη του LUSO, ενός Yποθερμικού Πεδίου στην περιοχή των Αζορών, μίας ζώνης μοναδικής βιολογικής, γεωλογικής και χημικής σημασίας που συγκαταλέγεται πλέον στις θαλάσσιες προστατευόμενες περιοχές, ενώ το 2018 με τη βοήθεια του οίκου, ο οργανισμός Nature Conservancy φυτεύει 400,000 μαγκρόβια στην Καραϊβική. Το 2020 η πρωτοβουλία της EarthEcho’s 30X30 έχει ως σκοπό να εδραιώσει ένα παγκόσμιο νεανικό κίνημα για την προστασία του 30% των ωκεανών έως το 2030.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο οίκος δεσμεύεται μέχρι το 2025, πάνω από το 75% των συσκευασιών του να είναι ανακυκλωμένες, ανακυκλώσιμες, επανασυπληρώσιμες ή επαναχρησιμοποιούμενες με στόχο ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS