BEAUTYΠοιες άλλες χρήσεις έχει ένα σαμπουάν μαλλιών;

Ποιες άλλες χρήσεις έχει ένα σαμπουάν μαλλιών;

Παρά την προφανή χρήση του (στα μαλλιά), το σαμπουάν μπορεί να γίνει η λύση express σε μερικά ακόμη θέματα της καθημερινότητάς σου. Παρακάτω, συγκεντρώσαμε, τέτοιες τρεις περιπτώσεις.

Ως αφρόλουτρο

Εφόσον είναι ασφαλές για τα μαλλιά σου (και το τριχωτό του κεφαλιού σου), μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σαμπουάν και στο σώμα σου, ως αφρόλουτρο. Προφανώς, σε καμία περίπτωση, στο πρόσωπό σου. Ανεξάρτητα βέβαια, πού το εφαρμόζεις, βεβαιώσου πως δεν περιέχει τοξικά συστατικά, όπως φορμαλδεΰδη, χλωριούχο νάτριο, parabens και SLS.

Για να αφαιρέσεις λεκέδες

Είτε πρόκειται για τον καφέ που χύθηκε κατά λάθος στη μοκέτα του σαλονιού είτε για λεκέ φαγητού πάνω στο πουκάμισό σου, το σαμπουάν είναι μία πρώτη λύση- express που μπορεί να σε βοηθήσει να τον αφαιρέσεις. Αρκεί να απλώσεις μία μικρή ποσότητα και λίγο νερό. Αν ο λεκές είναι πιο «σοβαρός», τότε μπορείς να εφαρμόσεις το σαμπουάν στο σημείο και να το αφήσεις με αυτό, μέχρι να το βάλεις στο πλυντήριο.

Για να καθαρίσεις τα πινέλα του μακιγιάζ σου

Ναι, η καραντίνα ήταν ιδανικό timing για να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα στο μπουντουάρ σου και φυσικά να πλύνεις τα πινέλα σου! Κι αν δεν πρόλαβες, ποτέ δεν είναι αργά. Πάρε το σαμπουάν- για αρχή- ανά χείρας και ανάλαβε δράση. Εκτός από τους ρύπους, τις βρωμιές και τα έλαια στο τριχωτό της κεφαλής μας, το σαμπουάν μπορεί να καθαρίσει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο και τα πινέλα του μακιγιάζ μας. Αν το δοκιμάσεις, θα καταλάβεις!

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS