BEAUTYΠοιο είναι το αγαπημένο εργαλείο ομορφιάς των celebrities;

Ποιο είναι το αγαπημένο εργαλείο ομορφιάς των celebrities;

Πρόκειται για μια μη επεμβατική θεραπεία, στην πραγματικότητα για μια τεχνική που εφαρμόζεται τόσο στο πρόσωπο όσο και στο λαιμό και έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το εργαλείο αυτό είναι κρυστάλλινο και υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Προέρχεται από τις αρχαίες ιατρικές παραδόσεις της Κίνας και της Νοτιοανατολικής Ασίας, γνωστό ως “spooning” ή “coining” λόγω της μακράς ιστορίας της εφαρμογής του στο σπίτι.

Το Gua sha ανήκει στην κατηγορία των πιο αγαπητών εργαλείων περιποίησης της επιδερμίδας και έχει γίνει η εμμονή όσων το έχουν χρησιμοποιήσει.

Η περιποίηση του δέρματος με το Gua sha περιλαμβάνει μασάζ ανάπλασης, αποτοξίνωσης και σύσφιξης, το οποίο πραγματοποιείται με ανοδικές κινήσεις και λειτουργεί είτε θεραπευτικά είτε προληπτικά ως μέθοδος αντιγήρανσης. Ανακουφίζει την ένταση στους μύες του προσώπου, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και ενθαρρύνει την λεμφική αποστράγγιση. Έχει χαρακτηριστεί ως “botox της Ανατολής”. Απαλύνει τις λεπτές ρυτίδες, επαναφέρει τη νεανική, λαμπερή όψη και αντιμετωπίζει τη χαλάρωση του προσώπου ανώδυνα και εντελώς φυσικά, χωρίς να αφήνει σημάδια στο δέρμα. Βοηθά επίσης στην καλύτερη διείσδυση των skincare προϊόντων στην επιδερμίδα, δρα χαλαρωτικά, ενώ μειώνει τους πονοκεφάλους και απομακρύνει τα σημάδια του άγχους που είναι συχνά ορατά στο πρόσωπο, καθώς αποτυπώνονται στο δέρμα αναπόφευκτα.

Το Gua sha εφαρμόζεται σε καθαρό και ενυδατωμένο δέρμα και χρειάζονται 2-3 επαναλήψεις την εβδομάδα για να δεις τα αποτελέσματα.

Μπορείς να το αποκτήσεις παραγγέλλοντάς το online..

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS