ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠοιο είναι το άρωμα που επιλέγουν οι γυναίκες είδωλα;

Ποιο είναι το άρωμα που επιλέγουν οι γυναίκες είδωλα;

Νιώθεις ότι έχεις την ακαταμάχητη δυναμική των γυναικών που διαμορφώνουν τον κόσμο του αύριο;

Τότε το νέο Idôle Eau de Parfum Nectar της Lancome είναι το νέο άρωμα που αναζητάς…

Το 2022, η Lancôme γράφει ένα νέο κεφάλαιο της περιπέτειας του Idôle, δημιουργώντας ένα άρωμα που συνδυάζει τη δέσμευσή του στη βιώσιμη ανάπτυξη με τις σπουδαιότερες φιλοδοξίες της εποχής μας. Το τριαντάφυλλο και η βανίλια που χρησιμοποιούνται στο Idôle Eau de Parfum Nectar προέρχονται από βιώσιμες πηγές, μεταφέροντας το οικολογικό όραμα ομορφιάς της Lancôme στην καρδιά του αρώματος. Αυτά τα συστατικά συνδυάζονται με μια απροσδόκητη αρμονία ποπκόρν που αναστατώνει τις αισθήσεις και οδηγεί το νέο λαχταριστό άρωμα σε αχαρτογράφητα οσφρητικά εδάφη… σηματοδοτώντας την εξέλιξη από μια νέα αφετηρία.

Slide 3

Το Idôle Eau de Parfum Nectar δεν είναι ένα απλό άρωμα: αποτυπώνει τις ισχυρές πεποιθήσεις που υποστηρίζει και μοιράζεται η Lancôme με τις σύγχρονες γυναίκες.

Είναι μια απτή προσπάθεια να κινηθεί ο κόσμος προς τη σωστή κατεύθυνση. Ανοίγοντας τον δρόμο με τολμηρή δημιουργικότητα και δέσμευση, παροτρύνει όλες τις γυναίκες να κάνουν τη δική τους προσπάθεια. Better me, Better world.

Το Idôle Eau de Parfum Nectar, που δημιουργήθηκε από τις τρεις αρωματοποιούς που συνέθεσαν το αρχικό eau de parfum –την Shyamala Maisondieu, την Nadège Le Garlantezec και

την Adriana Medina– δίνει νέα διάσταση στο άρωμα με μια αναπάντεχη συμφωνία ποπκόρν.

Τραγανή υφή με τόνους δημητριακών και καραμέλας… Αυτή η απίστευτα δημιουργική νότα καταρρίπτει τους παραδοσιακούς κώδικες των λαχταριστών αρωμάτων, εξελίσσοντας την καινοτομία που ξεκίνησε το Idôle, το οποίο βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή του. Έτσι, το εθιστικό συνδυάζεται με το επαναστατικό.

Capture DέΑβσcran 2022 03 14 ι 16.07

Σχεδιασμένο  εξαρχής  ως  το  άρωμα  της  ενδυνάμωσης  για  μια κοινότητα γυναικών που είναι αποφασισμένες να εξελίσσονται μαζί, το Idôle κλείνει μέσα του τις δεσμεύσεις της Lancôme. Πεπεισμένος ότι, μαζί, μπορούμε να επεκτείνουμε σταδιακά τα όρια της αρωματοποιίας σε ό,τι αφορά τα συστατικά, ο Οίκος εξελίσσει ακόμα  περισσότερο  τη  δέσμευσή  του  για  διαφάνεια  και  των συστατικών που χρησιμοποιούνται στις συνθέσεις του.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS