ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

BEAUTY NEWS

BEAUTYΠώς η απολέπιση βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας (όταν έχεις τα σωστά...

Πώς η απολέπιση βοηθά στη μείωση της κυτταρίτιδας (όταν έχεις τα σωστά προϊόντα)

Tα scrubs κατά της κυτταρίτιδας θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις το σώμα  που ονειρεύεσαι και αν τα συνδυάσεις με τα κατάλληλα προϊόντα θα πεις αντίο στην αντιαισθητική όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Η κυτταρίτιδα αποτελεί, διαχρονικά, ένα από τα θέματα που ταλανίζουν μια μεγάλη μερίδα γυναικών κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Πρόκειται για ένα αισθητικής φύσεως ζήτημα που επηρεάζει όλες ανεξαιρέτως τις γυναίκες, ανεξαρτήτως βάρους, χρώματος και ηλικίας. Πράγμα που σημαίνει ότι, μιας και όλες έχουμε ή πρόκειται να εμφανίσουμε έστω και λίγη κυτταρίτιδα κάποια στιγμή στη ζωή μας, η ανάγκη μας για να την αντιμετωπίσουμε γίνεται επιτακτική.

Για αρχή, να αναφέρουμε ότι η κυτταρίτιδα δεν πρόκειται να εξαφανιστεί ποτέ εντελώς. Με τις κατάλληλες κινήσεις όμως (που μπορείς να διαβάσεις εδώ) μπορεί να βελτιωθεί αισθητά η όψη της. Μια από τις πιο σημαντικές δράσεις για την αντιμετώπισή της είναι και η συχνή απολέπιση του σώματος στο ντουζ. Φυσικά, θεωρούμε δεδομένο ότι ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με καλή διατροφή χωρίς ζάχαρη και άλλα λιπαρά, συχνή άσκηση και πολύ νερό.

Adobestock 107167493 1

Ενόψει του καλοκαιριού λοιπόν, που βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, τώρα είναι η καταλληλότερη περίοδος για να φροντίσεις την επιδερμίδα σου. Πώς; Εντάσσοντας στη ρουτίνα περιποίησής σου ένα απολεπιστικό προϊόν, που να έχει αντικυτταριδική δράση.

Πώς ακριβώς λειτουργούν τα scrubs;

Η συχνή απολέπιση με κάποιο αντικυτταριτιδικό scrub απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια του δέρματός σου, στέλνοντας έτσι σήμα στο σώμα σου να τα αντικαταστήσει. Με αυτόν τον τρόπο αναγεννώνται νέα, υγιή και ισχυρά κύτταρα, εξοπλισμένα για να αντιμετωπίσουν την κυτταρίτιδα. Επιπλέον, όταν κάνεις απολέπιση, αυξάνεις την αποτελεσματικότητα των τοπικών θεραπειών που εφαρμόζεις στην περιοχή (βλ. κρέμες, λάδια κλπ). Στα συν, ότι αυτή η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων αποκαλύπτει ένα πολύ απαλό, λείο δέρμα.

Τι να βάλεις στο ράφι του μπάνιου σου:

1

1. TalassoScrub, Collistar. Η Collistar σημιούργησε τη σειρά Talasso-Scrub, με πέντε αποκλειστικά προϊόντα απολέπισης που περιέχουν διαφορετικούς τύπους θαλάσσιων αλάτων και αιθέριων ελαίων συνδυάζοντας και χρησιµοποιώντας τα οφέλη της θάλασσας (θαλασσοθεραπεία) και τα καθαρότερα αιθέρια έλαια (αρωµατοθεραπεία).

2. Revitalising Marine Scrub της Thalgo

With its creamy and soothing texture due to Chondrus crispus red algae, this scrub delicately exfoliates the skin. Feeling smooth and toned, the skin is ideally prepared for the application of skincare products. Use once to twice a week, concentrating on rough areas (elbows, knees, heels). Με την κρεμώδη και καταπραϋντική του υφή χάρη στα κόκκινα φύκια Chondrus crispus, απολεπίζει απαλά το δέρμα. Απαλό και τονωμένο, το δέρμα προετοιμάζεται ιδανικά για την εφαρμογή προϊόντων περιποίησης. Χρησιμοποιήστε μία με δύο φορές την εβδομάδα, σε τραχιές περιοχές (αγκώνες, γόνατα, φτέρνες).

3. Vitamin E Body Treatment Scrub Jo Malone London. Το Scrub περιποίησης σώματος με βιταμίνη Ε απομακρύνει τα ξηρά επιφανειακά κύτταρα του δέρματος για να αποκαλύψει μια πιο νεανική λάμψη. Η βιταμίνη Ε αναγνωρίζεται για τις επανορθωτικές της ιδιότητες και τα προστατευτικά αντιοξειδωτικά της. Βοηθά στην ενίσχυση του δέρματος έναντι των βλαβερών επιπτώσεων του περιβάλλοντος, για  δέρμα με λαμπερή όψη.

4. Minus 417 Aromatic Balancing Body Scrub – Ocean. Αρωματικό και απαλό απολεπιστικό σώματος που βασίζεται σε μικροσκοπικούς κόκκους αλάτων της Νεκράς Θάλασσας και Αρωματικά Έλαια.Απολεπίζει απαλά την επιδερμίδα, ενισχύει την αναγέννηση του δέρματος, μειώνει τα σημάδια γήρανσης και αναζωογονεί το δέρμα.

5. Bath Therapy Invigorating Scrub, της Biotherm. Απαλό scrub σώματος που ενισχύει την ανανέωση της επιδερμίδας και απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, χάρη σε ένα συνδυασμό δύο 100% φυσικών κόκκων απολέπισης: argan και περλίτη. Η σκόνη Argan καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα από τα νεκρά κύτταρα, ενώ ο μικρότερος περλίτης λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος. Η επιδερμίδα παραμένει μεταξένια και απαλή. Όταν νιώθετε κουρασμένοι ή χωρίς ενέργεια, μπορείτε να ακολουθήσετε την τελετουργία της σειράς Invinging Blend για να σας τονώσει. Η έγχυση του αναζωογονητικού τζίντζερ & μέντας ενεργοποιεί τις αισθήσεις και αφήνει την επιδερμίδα αναζωογονημένη και ελαφρώς αρωματισμένη.

6. Royal Honey Scrub Σώματος της Apivita. Scrub σώματος με άλατα Νεκράς Θάλασσας και ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολόγγι που απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα δημιουργώντας αίσθηση αναζωογόνησης.

7. To Black Pepper Body Scrub Bar της Molton Brown είναι ένα ενυδατικό προϊόν απολέπισης σώματος, με σύνθεση που περιέχει κόκκους μαύρου πιπεριού χαρίζει στην επιδερμίδα μια πιο φρέσκια εμφάνιση και άρωμα βοτάνων από βασιλικό και κόλιανδρο δίνει ένα δροσερό άρωμα.

8. Απολεπιστικό Σαπούνι Σώματος για Μασάζ, KORRES. Σαπούνι γλυκερίνης με απολεπιστική δράση που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας. Πλούσιο σε καφεΐνη και θαλάσσια φύκια για βαθύ καθαρισμό, καθώς και έλαιο από καρπούς φοίνικα που θρέφει και μαλακώνει την επιδερμίδα αφήνοντάς την απαλή και αναζωογονημένη.

ΣΧΕΤΙΚΑ

LIKE NEWS